Bad Hesselingen Meppel

Heerlijk subtropisch zwembad & uitdagend

Een dagje naar een subtropisch zwemparadijs in de omgeving? Dan tippen we Bad & klimpark Hesselingen in Meppel. Naast een groot wedstrijdbad waar gespeeld kan worden met diverse matten, banden en geregeld stormbanen, is er een uitgebreid subtropisch zwembad met interactieve glijbaan, bubbelbad, watertractor, stroomversnelling en een tovertunnel boven het water. Voor de peuters is er een fantastisch junglebad, met vaarbootjes… en handig voor de papa’s en mama’s, ook boxen en aankleedkussens. Het gezellige restaurant heeft meerdere terrassen en biedt voor elk wat wils. Verder is er een verwarmd buitenbad, een grote speeltuin, een zomer-peuterbad en ruime zonneweide.

Op het buitenterrein vind je het avontuurlijke klimpark met parcoursen vanaf één tot tien meter hoogte, een klimwand, abseil, vertrouwenssprong en tokkelbaan. In het naastgelegen parkje ligt de sfeervolle minigolfbaan verscholen, daar kun je gezellig een balletje slaan. De outdoor is open van april tot november, reserveer via de website jouw starttijd.

Zwemmen, klimmen, spelen en minigolfen, kies of combineer! Bekijk de actuele info en openingstijden op www.badhesselingen.nl
Gasten van RCN De Noordster krijgen 20% korting bij inlevering van de kortingsbon!

Bad Hesselingen Meppel

Badweg 1

7944 HJ, Meppel

Nederland