Direct aan het Veluwemeer in Flevoland

Vakantiepark Zeewolde ligt in Zuid-Flevoland aan het Veluwerandmeer, waardoor het een unieke, natuurrijke locatie heeft. Het ligt namelijk centraal tussen strand, haven en bos. Ideaal dus om te zwemmen of te watersporten, maar ook om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Op het eigen strand van Zeewolde kunnen kinderen heerlijk spelen en veilig plonsen in het Veluwerandmeer, dat lang ondiep blijft. Een deel van het strand is beschikbaar voor surfers en het volgen van surflessen. Ook heeft de camping een eigen haven, waar je met je boot kunt aanmeren en kunt overnachten.

Watersportactiviteiten
bij RCN Zeewolde

Windsurfen

Vlakbij ons vakantiepark vind je Surfschool Zeewolde, waar je terechtkunt voor de leukste watersportactiviteiten. Wil je leren surfen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maar je kunt natuurlijk ook alleen een surfset huren.

 

Recreatieprogramma

Ook in het recreatieprogramma is aan de echte waterratten gedacht! Regelmatig kun je bij RCN Zeewolde vlotten bouwen, suppen of kano varen.

Waterfietsen

Met deze leuke tweepersoons waterfiets verken je het water in de omgeving. Een leuke activiteiten voor het hele gezin!

 

De waterfietsen zijn via de Zeilschool te huur tijdens de schoolvakanties en weekenden. Reserveren kan via de website van DeZeilschool of bij DeZeilschool zelf. 

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.