Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Direct aan het Veluwemeer

in Flevoland

Vakantiepark Zeewolde ligt in Zuid-Flevoland aan het Veluwerandmeer, waardoor het een unieke, natuurrijke locatie heeft. Het ligt namelijk centraal tussen strand, haven en bos. Ideaal dus om te zwemmen of te watersporten, maar ook om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Op het eigen strand van Zeewolde kunnen kinderen heerlijk spelen en veilig plonsen in het Veluwerandmeer, dat lang ondiep blijft. Een deel van het strand is beschikbaar voor surfers en het volgen van surflessen. Ook heeft de camping een eigen haven, waar je met je boot kunt aanmeren en kunt overnachten.

Watersportactiviteiten

bij RCN Zeewolde

Windsurfen

Vlakbij ons vakantiepark vind je Surfschool Zeewolde, waar je terechtkunt voor de leukste watersportactiviteiten. Wil je leren surfen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maar je kunt natuurlijk ook alleen een surfset huren.

 

Recreatieprogramma

Ook in het recreatieprogramma is aan de echte waterratten gedacht! Regelmatig kun je bij RCN Zeewolde vlotten bouwen, suppen of kano varen.

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail