Dutch open Darts 2, 3 en 4 februari 2018

De 40e editie van de Dutch Open Darts wordt van 2 t/m 4 februari in De Bonte Wever Assen gehouden. Het grootste en gezelligste open dartstoernooi van de wereld. Boek telefonisch van donderdag 1 t/m maandag 5 februari 2018 de onderstaande accommodaties extra voordelig bij RCN de Roggeberg in Appelscha! De prijzen zijn inclusief lakens en eindschoonmaak en exclusief reserveringskosten (€ 17,50) en toeristenbelasting.

Telefonisch reserveren
Alvast zeker zijn van een slaapplek tijdens Dutch Open Darts Assen 2018? Boek nu het arrangement telefonisch via 0516 431 441 of stuur een e-mail naar roggeberg@rcn.nl.

Optioneel bij te boeken:
Ontbijt: € 8,00 per persoon gebracht in de bungalow.

Welke accommodatie kies jij?
Kies uit een 4, 6 of 8-persoons bungalow of chalet
Bungalow het Beekdal
Bungalow het Beekdal

4 persoons bungalow met open keuken, centrale verwarming en houtkachel. Douche, toilet, 2 slaapkamers met 2 één persoonsbedden Oppervlakte 46m2.

 

Van donderdag 1 t/m maandag 5 februari te boeken voor slechts € 295,-!

Bungalow de Grutto
Bungalow de Grutto

Vier persoons bungalow met ruime open keuken met magnetron, centrale verwarming, houtkachel, flatscreen TV met DVD speler. Stoomdouchecabine, toilet en 4 eenpersoonsbedden.

 

Van donderdag 1 t/m maandag 5 februari te boeken voor slechts € 295,-!

Chalet de Grenspoel
Chalet de Grenspoel

6-persoons chalet met open keuken, vaatwasser, magnetron en televisie. Douche, toilet, 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsboxsprings en terras op het zuiden.

 

Van donderdag 1 t/m maandag 5 februari te boeken voor slechts € 305,-!

Bungalow de Heivlinder
Bungalow de Heivlinder

8-persoons bungalow met open keuken, vaatwasser, magnetron en televisie. De twee badkamers hebben ieder een douche en toilet. Deze bungalow heeft 4 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsboxsprings en terras op het zuiden.

 

Van donderdag 1 t/m maandag 5 februari te boeken voor slechts € 368,-!

Chalet de Vink
Chalet de Vink

8-persoons chalet met ruime open keuken met combimagnetron, centrale verwarming, flatscreen TV. De vier slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsboxprings. Beide badkamers hebben een toilet en douche.

 

Van donderdag 1 t/m maandag 5 februari te boeken voor slechts € 368,-!

Afstand
RCN en Bonte Wever

Afstand RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha naar de Bonte Wever in Assen is 20 km.

 

Eetcafé/bar Le Coq
Slechts 20 minuten van de Bonte Wever in Assen. RCN de Roggeberg ligt direct naast een unieke trainingslocatie eetcafé/bar Le Coq. Het eetcafé heeft vier goedgekeurde banen en biedt een Dutch Open menu aan voor € 8,50! Men krijgt een groot bord eigengemaakte nasi (goed gevuld) met een stokje saté van de haas met pindasaus en een spiegeleitje.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.