Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Fietsen in Friesland

Ontdek de omgeving

Ontdek het Drents-Friese Wold of andere prachtige natuurgebieden op de fiets. Fietsroutes door het andere Friesland zijn er in overvloed net als de mooie plekjes waar je langs komt. Op de receptie liggen verschillende mooie routes voor je klaar.

Vlakbij de receptie tref je een bord met de fietsknooppunten erop en zo kun je gemakkelijk je startpunt bepalen.

De elektrische fiets kan gratis worden opgeladen bij ons terras en in onze ANWB fietsservice box bij de receptie vind je de gereedschappen voor kleine reparaties. Daarnaast verhuren wij natuurlijk ook fietsen, mountainbikes, tandems en elektrische fietsen. Kinderfietsstoeltjes, een fietskar en fietstassen zijn bij te huren. Elektrische fietsen en mountainbikes kun je reserveren.

Fietsverhuur & fietsroutes
Midden in het Drents-Friese Wold
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Op RCN de Roggeberg zijn fietsen in alle maten te huur. Ook kunnen er kinderzitjes gehuurd worden. Zo kun je met het hele gezin op pad.

Fietsroutes

Fietsroutes

We hebben de mooiste fietsroutes in Friesland voor je op een rij gezet. De nationale parken en landschappen maken Friesland tot een echte fietsprovincie voor natuurliefhebbers. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail