Camperplaatsen op de Veluwe - Epe, Gelderland
Bekijk beschikbaarheid
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Camperplaatsen op de Veluwe

Bij RCN de Jagerstee in Epe - Gelderland

Ga je op reis met de camper en zoek je een camperplaats op de Veluwe? Op RCN de Jagerstee hebben wij een camperveld met speciale camperplaatsen.
De camperplaats heeft een verharde ondergrond en een toplaag van gras. Zo kun je makkelijk in- en uitrijden met de camper, en toch nog lekker met je voeten in het gras zitten!

De camperplaatsen zijn ruim opgezet en zijn allemaal voorzien van 10 ampère stroom. Daarnaast is er een stortplaats op het terrein om de watertank te legen.

 

Camper op gewone kampeerplekken

Zijn er geen speciale camperplaatsen meer beschikbaar omdat ze zijn volgeboekt? Dan kun je op aanvraag een gewone kampeerplaats boeken.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Met de camper naar de Veluwe

Een prachtig natuurgebied om te ontdekken!

Camping RCN de Jagerstee is een rasecht bospark, aan de rand van de Veluwe. Tijdens je campervakantie kun je dit enorme natuurgebied op allerlei manieren ontdekken. Wandel door dennenbossen of fiets langs prachtige heidevelden. Grote kans dat je de Nederlandse big five hier spot!

 

Wat is er te doen op de Veluwe?

Naas wandelen en fietsen door de natuur, valt er op en rondom de Veluwe nog veel meer te doen! Bezoek een van de spannend attractieparken, leuke restaurantjes of Hanzesteden in de regio! In Harderwijk of Elburg kun je gerust een hele middag cultuursnuiven of winkelen.