RCN de Jagerstee | Comfort kampeerplaats met prive sanitair

Comfort plus kampeerplaats met eigen toilet en douche
Kies je eigen plek vanaf de plattegrond
Omschrijving Beoordelingen
9.2 Beoordeling
Omschrijving

RCN de Jagerstee | Comfort kampeerplaats met prive sanitair

Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping. De kampeerplaatsen zijn wel 150m2 groot en hebben ook een aansluiting op het kabelnet (24 televisiestations).

Naast je hoofdkampeermiddel mogen er op de plaats nog maximaal 2 kleine tentjes geplaatst worden. Per (samengesteld) gezin huur je 1 kampeerplaats.
7  Beoordelingen, RCN de Jagerstee | Comfort kampeerplaats met prive sanitair
9,2 Beoordeling
Algemene indruk
9
Inrichting en comfort
9
Netheid en hygiene
9
Ligging
10
Ligging
9,4
Sanitair
9
Voorzieningen
9,3
Mooie camping
15-8-2019 Hebben een mooie week gehad op de camping op een comfort plaats
Ligging
8
Sanitair
8
Voorzieningen
7
Een prima vakantie voor ons en de kids
4-8-2019 We hadden een mooie plek met eigen sanitair. Dit was erg comfortabel! Medewerkers waren vriendelijk en leuke activiteiten voor de kids. Een aantal minpunten hebben we ervaren: - onze zoon had zich erg verheugd op het skelterpark waarmee jullie adverteren. Helaas waren er maar weinig werkzame skelters. Ook met het dinofossies konden ze weinig omdat deze blootleg in een veld vol mos. -ons privé sanitair heeft gedurende bijna ons hele verblijf lekkage gehad. De vloer stond steeds vol water. Dit zou worden opgelost, maar hebben wij niet gemerkt. - tijdens avondactiviteiten stond de muziek zo hard dat onze kinderen er niet van konden slapen.
Ligging
10
Sanitair
7
Voorzieningen
9
van Diepen
Comfortplek was GRANDIOOS
4-7-2019 De camping ligt in een prachtige natuuromgeving met vele mooie wandel en verharde fietspaden🚴🏻‍♀️ Ook de plaats was echt een aangename plek om te winkelen of uit te gaan
Ligging
10
Sanitair
10
Voorzieningen
10