Lekker eten in Restaurant Toppershoedje in Ouddorp
Lekker eten in Restaurant Toppershoedje in Ouddorp
Lekker eten in Restaurant Toppershoedje in Ouddorp

Ons Restaurant Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in ons restaurant. Voor een kop koffie, ontbijt, lekkere lunch of om 's avonds eenvoudig of juist uitgebreid te dineren. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras, gezellig met een borrelplank of een lekkere sorbet.

 

Snackbar
Snacks en pizza’s

Zin in een makkelijke, snelle hap? Bij onze snackbar kun je terecht voor o.a. snacks, pizza’s, snack menu’s en diverse soorten ijs. Je kunt het meenemen of opeten (op het terras) bij de snackbar.

    

Groepen
Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten ook mogelijk met overnachting

Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten of bijvoorbeeld een heerlijke barbecue. 

 

Het restaurant kan in diverse periodes voor een privégezelschap gereserveerd worden en biedt ruimte aan circa 80 personen.

 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Liesbeth Keizer 0850407905 of 0187-682600

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.