Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

De leukste activiteiten voor alle leeftijden

Vier jij jouw vakantie op RCN Toppershoedje? Dan hoef je je geen moment te vervelen! Naast een onvergetelijk activiteitenprogramma, vind je bij ons ook diverse (kinder)faciliteiten zoals de verhuur van fietsen, speeltuintjes verspreid over het terrein en het Spetterparadijs. 

Ga op ontdekkingsreis met Club Sammy, bestaande uit Sammy, Alex en Emma. Samen beleven zij de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee! Liever (ook) zelf op avontuur? Trotseer dan het Kruimelpad, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Inschrijven voor activiteiten
Om onze activiteiten zo leuk mogelijk te houden voor iedereen, vragen we je om voor sommige activiteiten in te schrijven. Inschrijven kan hier of via de knop “Inschrijven”.

zondag 29 oktober
10:00
10:00
DIY-activiteiten

Vanaf vandaag kan je elke dag verschillende activiteiten afhalen! Kom langs bij de receptie en haal een doe-het-zelf pakket op. Je kunt ook een kruimelpadpas krijgen waarmee je ons terrein kunt verkennen. En voor degenen die de natuur willen helpen, hebben we de Club Sammy zwerfvuil bingo. Haal deze items op bij de receptie en geniet van een geweldige dag vol avontuur en plezier!

 

zaterdag 2 december
15:00
17:00
Sinterklaasdag

Zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 verwelkomen we Sinterklaas en zijn pieten in de brasserie. Kom gezellig langs voor een foto en wie weet krijg je zelfs een cadeautje! Later op zaterdagavond kun je je schoentje zetten in onze brasserie. Maak een mooie kleurplaat voor Sinterklaas en zijn pieten en stop deze in je schoen. Op zondag kun je je gevulde schoen weer ophalen.

 

PS. een schoentje per persoon, hé

Ga mee op avontuur!

Ontdekkigsreizigers opgelet: op onze vakantieparken ontvang je jouw eigen Kruimelpadpas. Ga hiermee zelf op pad óf sluit aan bij Club Sammy, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Het Kruimelpad