#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

410  Beoordelingen, Val de Cantobre
8,4 Beoordeling
Algemene indruk
8,5
Ligging en omgeving
8,9
Kindvriendelijkheid
8,4
Horeca
7,7
Faciliteiten
8,1
Recreatieprogramma
7,6
Netheid terrein
8,6
Gastvrijheid
8,8

Persoonlijke beoordelingen

Heerlijk genoten in het bovenste huisje van de camping!
20-8-2022
- Beers
Val de Cantobre is een mooie camping waar je rekening moet houden met hoogteverschillen. Het bovenste huisje is in de hoogzomertijd ideaal, hele dag schaduw, wat betekent dat het hier redelijk koel blijft, wanneer de temperatuur beneden aan de berg aardig oploopt. De hygiëne is goed, schoon huisje. Het warme water en de douche is niet geweldig......In de omgeving is in een straal van 30 km van alles te doen, leuke stadjes, markten, grotten, actieve uitjes bij de velorail en in Montpellier a vieux. De natuur is prachtig, kortom een heerlijke vakantie gehad.
Algemene indruk
8
Ligging en omgeving
9
Kindvriendelijkheid
7
Horeca
7
Faciliteiten
7
Recreatieprogramma
7
Netheid terrein
8
Gastvrijheid
9
Superfijn, op de douche na.
20-8-2022
- Dekker
De caravan was niet nieuw, maar voldeed prima. Behalve de douche, of eigenlijk de boiler. We moesten een extra kraan aanzetten om voldoende waterdruk te krijgen om de boiler te laten aanslaan. Als de boiler dan uiteindelijk aan ging, dan was het water zo heet dat het zeker voor de kinderen niet te doen was. Als je de kraan terug draaide qua warmte, sloeg de boiler uit en werd het weer koud. Uiteindelijk meerdere keren maar gewoon naar het toiletgebouw geweest. Ook prima, maar eigenlijk niet waar je voor betaalt. Buiten dit kleine ongemak hebben we het heel erg naar ons zin gehad. Mooie omgeving, mooie plek, fijn zwembad, kampwinkel prima, foodtruck ook handig. Misschien zou een extra wasmachine fijn zijn.
Algemene indruk
9
Ligging en omgeving
9
Kindvriendelijkheid
9
Horeca
7
Faciliteiten
8
Recreatieprogramma
8
Netheid terrein
9
Gastvrijheid
9
Super vakantie met een paar verbeterpunten
20-8-2022
- Van Viegen
Zeer net park en netjes ontvangen aan de receptie. Helaas bleek bij aankomst ons gereserveerde plekje bezet (we waren er 2 dagen eerder en hadden dezelfde dag tel. nog een plekje kunnen reserveren) dit is netjes opgelost door ons van een andere plaats te voorzien. Na 2 dagen naar ons oorspronkelijke plaats gegaan welke lekker veel schaduw had. (best lekker met 37 graden) er is op de camping best wel wat te doen aan activiteiten voor de kinderen waardoor er snel vriendjes/vriendinnetjes gemaakt kunnen worden! Naar ons idee mogen de animatie medewerkers wel iets enthousiaster met hun (vakantie)werk bezig zijn. Stonden er soms ongeïnteresseerd bij en na 5 min partijtje keken ze op de telefoon en riepen ze wisselen!! Weinig aanmoediging vanaf de zijkant en daarmee de kinderen nog enthousiaster maken. Daarnaast ligt er op de camping een padelbaan welke nog beter gebruikt zou kunnen worden om de mensen op de camping bij elkaar te brengen. Je dient namelijk met 4 personen te padellen en vaak is er maar 1 iemand van het gezin die dit ook leuk vindt. Je hebt dat ook nog 3 mede vakantiegangers nodig om een potje te kunnen spelen. Tip!! Hang een bord op bij de receptie waarop mensen hun naam en accomodatienummer kunnen vermelden. Als je dit dan benoemd bij aankomst van nieuwe vakantiegasten zal er sneller afgesproken worden en hiermee vergroot je het contact op de camping wat alleen maar voordelen met zich meebrengt. Het restaurant op de camping was prima met enthousiaste medewerkers die hard moesten werken maar dit met zichtbaar plezier doen. De douches en wc zijn prima verzorgt alleen wel vaak storing in de douches waardoor er een aantal niet werken wat soms frustrerend is als je net uitgekleed klaar staat om even heerlijk af te spoelen.
Algemene indruk
8
Ligging en omgeving
9
Kindvriendelijkheid
9
Horeca
7
Faciliteiten
7
Recreatieprogramma
8
Netheid terrein
7
Gastvrijheid
8