#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

438  Beoordelingen, Val de Cantobre
8,4 Beoordeling
Algemene indruk
8,5
Ligging en omgeving
8,9
Kindvriendelijkheid
8,4
Horeca
7,8
Faciliteiten
8,1
Recreatieprogramma
7,7
Netheid terrein
8,6
Gastvrijheid
8,8

Persoonlijke beoordelingen

Perfect
11-11-2022
- Ingenpasz-Knaps
Wij zijn 2 nachten bij jullie geweest. we waren op doorreis. De nieuwe beheerders waren net 2 weken op het park en hebben er alles aan gedaan om ons verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. Geen probleem dat we eerder aankwamen en het probleem dat we na de eerste nacht hadden werd perfect opgelost. Zeer gastvrij en ondanks dat ze er pas net waren en de weg nog moesten vinden op dit park, hebben ze ons toch die informatie gegeven over de omgeving die zeer welkom en goed was.. Ik hoop dat deze 2 lieve beheerders er nog heel lang mogen blijven.
Algemene indruk
7
Ligging en omgeving
8
Netheid terrein
8
Gastvrijheid
10
Geweldig
21-10-2022
- Nentjes
Wij hebben de laatste weken van augustus voor het eerst gekampeerd op deze fijne camping! Onze plek stond tussen 2 bomen waardoor we een heerlijke temperatuur hadden bij de tent. Door de terrassen camping hadden we echt ons eigen plekje zonder inkijk. Het was echt genieten om buiten te eten met uitzicht op de prachtige bergen. Naar het sanitair lopen was even een klim. Maar tegelijkertijd genoten we ook van het uitzicht. We hebben van de 18 dagen 2 dagen wat regen gehad. Verder was het prachtig weer. De camping winkel had opzich alles wat we nodig hadden. Daar hoef je niet perse voor naar het dorp. Al zijn wij wel makkelijk wat dat betreft. Elke dag hebben we genoten van het zwembad. Voor elke leeftijd leuk! Ideaal ook het peuterbad met het glijbaantje. Het animatieteam kwam ook vaak om de kinderen te vermaken. Bij het zwembad stond een foodtruck waar je oa ijsjes en heerlijke friet kan kopen. De eerste zondag was er een kerkdienst op de camping. Wat heel fijn was. We kijken met hele fijne herinneringen terug op deze fijne vakantie. Het was echt alleen maar genieten! Hartelijke groet familie Nentjes uit Zeeland
Algemene indruk
10
Ligging en omgeving
10
Kindvriendelijkheid
10
Horeca
10
Faciliteiten
10
Recreatieprogramma
10
Netheid terrein
10
Gastvrijheid
10
Mooie camping en prachtige omgeving
8-9-2022
- Spijker
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf op camping val de cantobre. Mooie luxe stacaravan met een prachtig uitzicht op de rotsformaties. Zwembad erg leuk voor de onze kids in de leeftijd van 4 en 6 jaar. Enige minpuntje vonden we het koude water bij de glijbanen, je maakt er dan toch minder gebruik van dan je zou willen. Iedere ochtend heerlijk vers stokbrood en croissants en s avonds lekker bbqen. Wij hebben genoten. Volgend jaar kiezen we alleen een andere vakantieperiode. In de laatste week van de zomervakantie is er behoorlijke leegloop en dat is toch minder gezellig.
Algemene indruk
8
Ligging en omgeving
10
Kindvriendelijkheid
10
Horeca
8
Faciliteiten
8
Recreatieprogramma
8
Netheid terrein
7
Gastvrijheid
8