VERVEEL JE GEEN MOMENT VERMAAK EN SPEELPLEZIER BIJ RCN

Kinderen van alle leeftijden beleven bij RCN een topvakantie bomvol vertier. Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten, waaronder zwembaden, sportvelden en speeltoestellen kunnen kinderen zich prima vermaken.
Daarnaast organiseert RCN gezellige, spannende en leerzame activiteiten. Ga op jacht naar echte fossielen, maak een klimtocht of leer zelf pizza’s bakken; bij RCN is er altijd iets te doen. 
Ook voor tieners organiseren we regelmatig sport- en speltoernooien, speurtochten en filmavonden.

Activiteiten op het park
Activiteiten op het park

Om de jonge gasten de leukste activiteiten te kunnen bieden, heeft RCN op ieder vakantiepark een recreatieteam paraat staan. Deze enthousiaste teams organiseren allerlei sportieve en creatieve activiteiten en begeleiden de kinderen daarbij. Dit gebeurt allemaal op gezellige, verantwoordelijke en laagdrempelige wijze. Op alle Franse parken spreken de recreatieteams ook Nederlands.

 

Fun2Dance
Fun2Dance

Maakt dansen jou ook zo vrolijk? Als muziek- en dansliefhebber val je met je neus in de boter tijdens Fun2Dance, een van de leukste activiteiten van RCN. Het recreatieteam verzamelt zoveel mogelijk kinderen en zorgt dat het hele gezelschap uit zijn dak gaat. Zwieren en zwaaien doen we buiten in de zon, binnen in een recreatiezaal en soms zelfs in het zwembad; niets is te gek tijdens Fun2Dance.

 

NIEUW: De kruimelpadpas!
NIEUW: De kruimelpadpas!

In Nederland krijgen alle kinderen van 3 t/m 10 jaar bij aankomst op het park een eigen kruimelpas. Met de avonturenpaden beleef je extra veel plezier tijdens je vakantie op onze parken.

Lees meer
Adventure bij RCN
Adventure bij RCN

Je houdt van avontuur? Naast het hoogste survivalparcours van Europa kun je bij RCN ook lasergamen, leren zeilen of surfen, of zelfs waterskiën.

De natuur in Frankrijk leent zich goed voor

ADVENTURE!
Sfeerimpressie
Bekijk het overzicht van recreatiefoto's op onze parken
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.