#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Verveel je geen moment

Vermaak en speelplezier bij RCN

Kinderen van alle leeftijden beleven bij RCN een topvakantie vol vermaak Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten, waaronder zwembaden, sportvelden en allerlei leuke (interactieve)  speeltoestellen kunnen kinderen zich prima vermaken. En dat is lang niet alles, op verschillende RCN Vakantieparken vind je indoor speeltuinen, air trampolines en minigolf. Gaaf toch?

Daarnaast organiseert RCN gezellige, spannende en leerzame activiteiten en kunnen kinderen zich prima vermaken met het Kruimelpad. Ga op jacht naar echte fossielen, maak een klimtocht of beleef de spannendste avonturen met Alex & Sammy en de Kruimelpadclub; bij RCN is er altijd iets te doen.

Ook voor tieners organiseren we leuke activiteiten. Zo zijn er regelmatig sport- en speltoernooien, speurtochten en filmavonden.

En dat is lang niet alles! RCN blijft constant vernieuwen, er worden regelmatig nieuwe kinderfaciliteiten toegevoegd. Bekijk hier alle vernieuwingen.

Kinderpret bij RCN
De kruimelpadpas!

De kruimelpadpas!

Met de Kruimelpadpas kunnen kinderen Kruimelpadstickers verdienen door de opdrachten van het Kruimelpad uit te voeren. Ze kunnen mee gaan met de Kruimelpadclub, maar mogen ook zelf op pad gaan.

Alex Avontuur en Speurhond Sammy

Alex Avontuur en Speurhond Sammy

De recreatie krijgt bij RCN hulp van twee bijzondere bewoners: de beste vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Alex en Sammy maken veel leuke dingen mee en gaan vaak op avontuur. Ga je mee?

Activiteiten op het park

Activiteiten op het park

Om de jonge gasten de leukste activiteiten te kunnen bieden, heeft RCN op ieder vakantiepark een recreatieteam paraat staan. Deze enthousiaste teams organiseren allerlei sportieve en creatieve activiteiten en begeleiden de kinderen daarbij. Dit gebeurt allemaal op gezellige, verantwoordelijke en laagdrempelige wijze. Op alle Franse parken spreken de recreatieteams ook Nederlands.

 

Fun2Dance

Fun2Dance

Maakt dansen jou ook zo vrolijk? Als muziek- en dansliefhebber val je met je neus in de boter tijdens Fun2Dance, een van de leukste activiteiten van RCN. Het recreatieteam verzamelt zoveel mogelijk kinderen en zorgt dat het hele gezelschap uit zijn dak gaat. Zwieren en zwaaien doen we buiten in de zon, binnen in een recreatiezaal en soms zelfs in het zwembad; niets is te gek tijdens Fun2Dance.

 

Adventure bij RCN

Adventure bij RCN

Je houdt van avontuur? Naast het hoogste survivalparcours van Europa kun je bij RCN ook lasergamen, zeilen, surfen en waterskiën. De natuur in Frankrijk is ideaal voor allerlei survivalsporten.

De leukste faciliteiten
Speciaal voor kinderen
Speelplaats Et Stoefzaand

Speelplaats Et Stoefzaand

Ook op RCN de Roggeberg kunnen kinderen zich uitleven in de overdekte speelplaats ‘Et Stoefzaand’. Er is een grote zandbak én een heus verkeersparcours, met skelters, steppen en fietsen.

Skelterparcours

Skelterparcours

Een skelterbaan met echte verkeersregels, hoe cool is dat? Of wat dacht je van een Indoor speelbos. Je vindt het allemaal bij RCN de Jagerstee.

Indoor SpeelRuimte

Indoor SpeelRuimte

Tijdens je vakantie bij RCN de Noordster hoef je je om de kinderen geen zorgen te maken. Zij vermaken zich prima, in de unieke Indoor SpeelRuimte (240 m²) of overdekte zandbak.

Recreatiemeer

Recreatiemeer

Bij RCN de Flaasbloem beleef je giga waterpret in het prachtige recreatiemeer met een zandstrand (20.000 m²), een vlot, allerlei leuke speeltoestellen in het water én twee gave glijbanen.

Speelstraat

Speelstraat

Bij RCN Port l’Epine, is er een speelstraat waar kids en ouders zich kunnen vermaken met leuke spellen, zoals hinkelen en schaken. Of wat dacht je van een potje Twister of Mens-Erger-Je-Niet.