Campings in Friesland Ontdek de RCN campings in Friesland

Friesland heeft voor iedereen wat te bieden. De vele watersportmogelijkheden in Friesland zijn wel bekend. De schitterende bos- en heidegebeiden zijn minder bekend. Onze campings in Friesland liggen op de mooiste plekjes: direct aan het Sneekermeer en middenin Nationaal Park Drents-Friese Wold. Mogen we je snel verwelkomen op onze campings in Friesland?

Sneek en Sneekermeer

RCN de Potten is ons camping in Sneek. Het vakantiepark is schitterend gelegen, direct aan het water van het Sneekermeer. Als je van watersport houdt zit je dus helemaal goed op deze camping aan het Sneekermeer

Appelscha en het Drents-Friese Wold
In Appelscha vind je RCN de Roggeberg. De ligging van deze camping in Appelscha is echt uniek. Middenin de schitterende natuur van het Drents-Friese Wold. Deze camping in het Drents-Friese Wold is daarom perfect voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten door de schitterende natuur!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.