Bekijk beschikbaarheid

Recreatieprogramma bij RCN

RCN is kinderpret!

Op alle RCN Vakantieparken worden tijdens de  vakanties, de leukste activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van dansen tot speuren met Sammy, Alex en Emma en van sporten tot knutselen. 

Benieuwd wat er te doen is op de vakantieparken? Hier krijg je een indruk van de activiteiten die op de verschillende RCN parken georganiseerd worden.

De periode tot wanneer het recreatieprogramma loopt verschilt per park en ook het recreatieprogramma zelf kan per park verschillen.

Het avontuurlijke Kruimelpad

Het avontuurlijke Kruimelpad

Ga op ontdekkingstocht op het Kruimelpad! Haal jouw eigen Kruimelpadpas, ga op zoek naar de Kruimelpadpalen op het park en verzamel alle coole stickers door de opdrachten onderweg uit te voeren. 

Fun2Dance

Fun2Dance

Maakt dansen jou ook zo vrolijk? Als muziek- en dansliefhebber val je met je neus in de boter. Tijdens Fun2Dance gaan kinderen én ouders helemaal uit hun dak op de allerleukste hits! Het recreatieteam studeert regelmatig nieuwe dansjes in en doen lekker met je mee. Buiten in de zon, binnen in de recreatiezaal en soms zelfs in het zwembad.

Knutselclub

Knutselclub

Creatievelingen zullen zich tijdens de vakantie niet vervelen. Bij de knutselclub maak je de allermooiste kunstwerken. Je kunt er kleuren met wasco, schilderen, knippen en plakken of lekker kliederen met vingerverf. Het is altijd weer een grote verrassing wat we gaan knutselen!

Sport en spel

Sport en spel

Vakantie betekent: de hele dag spelen met al jouw vakantievrienden en lekker buiten zijn in de natuur. Daarom worden er op alle vakantieparken sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

Actief in de omgeving

Actief in de omgeving

Onze natuurrijke vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn uitstekend om de omgeving te verkennen, per fiets of te voet. Bij de receptie kun je terecht voor verschillende wandel- en fietsroutes om een actieve dag op pad te gaan.