Glamping Friesland safaritent de Wold Lodge

Kies een glamping in Friesland

Midden in de natuur of aan het water

Een glamping in Friesland iets voor jou? Je hebt de natuurbeleving en de vrijheid van kamperen, zonder dat je inlevert op luxe en comfort. Onze vakantieparken RCN de Roggeberg en RCN de Potten zijn gelegen in het prachtige Friesland en beschikken beiden over diverse glamping accommodaties. Verblijf in een luxe tentvilla aan het water, of in een safaritent midden in de natuur in Friesland!

Friesland is misschien wel de meest eigenzinnige provincie van Nederland. De provincie heeft haar eigen officiële taal, en staat bekend om de rode hartvormige pompebladen en natuurlijk de Elfstedentocht. Maar Friesland heeft nog zoveel meer te bieden! Zo zijn er prachtige meren, uitgestrekte polders en gezellige dorpjes. Glamping in Friesland is dan ook ideaal voor liefhebbers van natuur en rust, maar ook voor watersporters rechtstreeks aan het water!

Kies je RCN glamping in Friesland
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Glamping in Appelscha

Safaritenten midden in de natuur

Glamping Friesland safaritent midden in de natuur

Glamping midden in de natuur in Friesland? De natuurbeleving en de vrijheid van kamperen, maar ook luxe en comfort. Onze safaritenten in Friesland hebben een eigen keuken, heerlijke bedden en andere moderne voorzieningen zodat je kunt genieten van de natuurlijke omgeving.

 

RCN de Roggeberg ligt in Appelscha en grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat. Boek nu, want één ding is zeker, een verblijf in één van deze unieke glampingaccommodaties is een verblijf dat je niet snel vergeet.

Glamping in Sneek

Jouw glampingvakantie aan het water

Glamping Friesland aan het water? Verblijf in onze sfeervolle safaritenten op bijzondere plekken aan het water. Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten in Sneek. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Boek nu, want één ding is zeker, een verblijf in één van deze unieke glampingaccommodaties is een verblijf dat je niet snel vergeet.

Glamping Friesland aan het water Tentvillalodge woonkamerkeuken