Gratis bij RCN Onze gratis services

Een goed verzorgde en complete vakantie beleef je voordelig bij RCN. Naast onze vriendelijk geprijsde kampeerplaatsen en accommodaties profiteer je als gast van nog veel meer service en voordeel. Bekijk hier waarop je bij RCN allemaal kunt besparen door gebruik te maken van onze extra’s.

Gratis WiFi in 2017
Gratis WiFi in 2017

Of je nu in Nederland of Frankrijk verblijft, op alle RCN Vakantieparken ontvang je in 2017 gratis WiFi voor 1 apparaat! Wil je liever WiFi op meerdere apparaten, dan is dat ook mogelijk

Lees er alles over >
Gratis voorkeursboeking
Gratis voorkeursboeking

Heb je op een van onze parken jouw ideale plek gevonden? Geef dan bij het boeken kosteloos de kampeerplaats of accommodatie van jouw keuze door. Ook specifieke wensen met betrekking tot rook- en huisdiervrije plekken kosten je vanzelfsprekend niets extra. Gratis voorkeursboekingen gelden op basis van beschikbaarheid.

 

Vakantie omboeken; geheel gratis
Vakantie omboeken; geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je toch dichter bij huis blijven of juist verder weg? Bij ons kun je kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact met ons op, via: 0800 4050 730, dan bekijken we de mogelijkheden. *Omboeken is gratis en op basis van beschikbaarheid, met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van prijsverschillen. Er wordt geen restitutie gegeven.

Gratis babyaccessoires
Gratis babyaccessoires

Kom je met een baby vakantie vieren bij RCN? Bij ons maak je gratis gebruik van de benodigde accessoires, zoals een kinderbed, babybad en kinderstoel. Zo hoef je niet alles zelf mee te nemen om kosten te besparen. Dit aanbod geldt op aanvraag, op alle parken van RCN in Nederland en Frankrijk bij het huren van een accommodatie, met uitzondering van de villa's op Villapark Sneekermeer.

Gratis kruimelpadpas
Gratis kruimelpadpas

Voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar hebben we de Kruimelpad-pas!. Doe mee met de speciale activiteiten en verdien telkens een nieuwe kruimelsticker voor op je avonturen kruimelpad-kaarten. 

Meer over het kruimelpad
Gratis taxivervoer
Gratis taxivervoer

Kom jij met het openbaar vervoer naar RCN in Nederland en verblijf je minimaal een week op ons park? Dan bieden wij bij aankomst en vertrek gratis taxivervoer tussen de dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer en het vakantiepark. Vraag direct bij het reserveren naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.