Gratis bij RCN Vakantieparken

Extra voordeel en service bij jouw vakantie

Beleef een goed verzorgde én complete vakantie bij RCN Vakantieparken. Geniet van bijzondere kampeerplaatsen en accommodaties midden in de natuur, met extra gratis services en voordeel voor jou als gast. Vóór, tijdens en na het boeken!

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Of je nu in Nederland, Frankrijk of Duitsland verblijft, op alle RCN Vakantieparken ontvang je gratis WiFi op al jouw apparaten.

Gratis Kruimelpadpas

Gratis Kruimelpadpas

Alle kinderen ontvangen bij aankomst hun eigen Kruimelpadpas, om mee op avontuur te gaan. Zoek de Kruimelpadpalen op het park, voer de opdrachten uit, spaar stickers en verdien een tof cadeautje!

Gratis baby accessoires

Gratis baby accessoires

Wanneer je met een baby bij ons jouw vakantie viert, maak je gratis gebruik van de benodigde accessoires. Denk aan een kinderbed, babybad en kinderstoelen. Let op: i.v.m. veiligheid worden er geen matrasjes bij het kinderbed meegegeven.

Dit aanbod geldt op aanvraag in accommodaties op alle RCN Vakantieparken in Nederland m.u.v. Villapark Sneekermeer.

Gratis jouw vakantie omboeken

Gratis jouw vakantie omboeken

Boek jouw vakantie (1x) kosteloos om naar één van onze andere parken. In dezelfde periode en met dezelfde verblijfsduur, o.b.v. beschikbaarheid tot 3 dagen voor aankomst. Omboeken is gratis m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

 

Neem hiervoor contact op met ons Contact Center via: 085 0400 700.

Gratis taxivervoer

Gratis taxivervoer

Wanneer je met het openbaar vervoer naar één van onze RCN Vakantieparken in Nederland komt, en minimaal een week bij ons verblijft, bieden wij gratis taxivervoer. Zo kun je bij aankomst en vertrek gratis met de taxi naar de dichtsbijzijnde halte van het openbaar vervoer bij het park.* Vraag bij het boeken naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

* M.u.v. RCN de Noordster

Gratis vakantievoordeel

Gratis vakantievoordeel

Ontdek onze huidige actiecodes, kortingen en aanbiedingen op een rijtje. Zo geniet jij nóg sneller van een onvergetelijke vakantie met de beste voordelen.