Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Gratis bij RCN

Onze gratis services

Een goed verzorgde en complete vakantie beleef je voordelig bij RCN. Naast onze vriendelijk geprijsde kampeerplaatsen en accommodaties profiteer je als gast van nog veel meer service en voordeel. Bekijk hier waarop je bij RCN allemaal kunt besparen door gebruik te maken van onze extra’s.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Of je nu in Nederland of Frankrijk verblijft, op alle RCN Vakantieparken ontvang je gratis WiFi, zelfs op meerdere apparaten.

Vakantie omboeken; geheel gratis

Vakantie omboeken; geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je de boeking aanpassen? Bij ons kun je 1x kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact op via: 085 0400 700Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid tot 3 dagen voor aankomst. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

Gratis babyaccessoires

Gratis babyaccessoires

Kom je met een baby vakantie vieren bij RCN? Bij ons maak je gratis gebruik van de benodigde accessoires, zoals een kinderbed, babybad en kinderstoel (Let op! i.v.m. veiligheid worden er geen matrasjes bij de kinderbedjes meegegeven). Dit aanbod geldt op aanvraag, op alle parken van RCN in Nederland bij het huren van een accommodatie, m.u.v. de villa's op Villapark Sneekermeer.

Gratis kruimelpadpas

Gratis kruimelpadpas

Voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar hebben we de Kruimelpad-pas!. Doe mee met de speciale activiteiten en verdien telkens een nieuwe kruimelsticker voor op je avonturen kruimelpad-kaarten. 

Gratis taxivervoer

Gratis taxivervoer

Kom jij met het openbaar vervoer naar RCN in Nederland en verblijf je minimaal een week op ons park? Dan bieden wij bij aankomst en vertrek gratis taxivervoer tussen de dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer en het vakantiepark. Vraag direct bij het reserveren naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail