Vakantiehuisjes meivakantie

Vakantiehuisjes meivakantie

Genieten van het heerlijk voorjaar

Plan de perfecte meivakantie en huur een huisje  in Nederland of Frankrijk. Met een ruime keuze aan prachtige locaties, bieden deze landen voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een vakantie aan zee, in de bergen of liever de rust van het platteland opzoekt, er is altijd een perfecte bestemming voor jou.

De perfecte manier om tot rust te komen

Een huisje huren biedt je de vrijheid en het comfort, maar bij RCN ervaar je ook de vakantiesfeer van een camping. 

  • Nederland: Van de rust aan het Dwingelderveld in Drenthe tot de prachtige stranden van Zeeland, Nederland heeft veel te bieden. En vanaf Chaam breng je zo een bezoek aan onze zuiderburen in België.
  • Frankrijk: Of je nu de voorkeur geeft aan de zonnige Provence, de ruige Bretagne of de charmante Dordogne, in Frankrijk vind je altijd een camping die bij je past.

Toch kamperen in de meivakantie bekijk dan ons aanbod aan kampeerplaatsen, van standaard kampeerplaatsen tot comfort en met privé sanitair.

Ons aanbod aan vakantiehuisjes
Voor een bijzonder mooie meivakantie
Meivakantie is de ideale vakantietijd

Meivakantie is de ideale vakantietijd

De temperaturen zijn aangenaam en de natuur staat volop in bloei. Veel regio's minder druk dan in de zomermaanden, waardoor je optimaal kunt genieten van je vakantie. De omgeving van RCN-parken zijn geschikt voor een actieve vakantie met wandelen, fietsen, watersportmorgelijkeheden, padel of tennis. Én voor ultieme ontspanning met een goed boek in de zon, een park brasserie en activiteiten voor kinderen.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud