RCN in Duitsland

Nederlandse camping in Duitsland

Duitsland is een vakantieland waar Nederlanders graag hun vakantie doorbrengen. RCN heeft in 2020 RCN de Laachersee aan haar repertoire toegevoegd. Deze camping ligt aan de Laachersee, ten zuiden van Wassenach. Ondanks dat er door een groot aantal Nederlanders de Duitse taal wordt gesproken, vinden de meeste Nederlanders het fijn om ook op vakantie hun eigen taal te spreken. Bij RCN Laachersee wordt er zowel door het animatieteam als bij de receptie Nederlands gesproken, daarom is het fijn om op een camping in Duitsland met een Nederlandse eigenaar te verblijven.

Kamperen in Duitsland

Kamperen in Duitsland

Op onze campings in Duitsland kun je heerlijk kamperen. Bekijk hier ons rijke aanbod glamping- en safaritenten 

 

 

Net zoals onze Nederlandse parken

Net zoals onze Nederlandse parken

Misschien ben je al eens op een RCN Vakantiepark in Nederland geweest. Dan weet je wat je van ons kunt verwachten. Wij bezorgen gasten namelijk al meer dan 65 jaar een topvakantie op de mooiste plekjes in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

 

 

 

 

 

Informatie in het Nederlands

Informatie in het Nederlands

RCN Vakantieparken is een Nederlandse organisatie. Al het contact gaat dus ook in het Nederlands. Voor de leukste tips en informatie uit de omgeving kun je bij de Nederlandse medewerkers of campingeigenaar terecht. Ook bij minder fijne momenten, zoals autopech, is het wel zo fijn om op een camping in Duitsland met een Nederlandse eigenaar te zitten,  zodat er iemand is die de taalbarrière voor je weg kan nemen.

Gezellige gesprekken met je buren

Gezellige gesprekken met je buren

Duitsland is het meest gewenste vakantieland onder de Nederlanders. In het afgelopen jaar, zijn er 3.6 miljoen Nederlanders de grens over gegaan naar Duitsland om daar hun vakantie te vieren. De kans is dus groot dat je buren op de camping in Duitsland, Nederlands zijn. Een gezellig gesprek is dan zo ontstaan. 

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

De Camping in Duitsland trekt veel Nederlandse gasten. Hierdoor maken je kinderen makkelijker vriendjes op de camping. Wanneer zij blij zijn, dan ben je dat als ouder ook toch?

Nederlandstalige animatie

Nederlandstalige animatie

Het RCN vakantiepark in Duitsland heeft een Nederlandse beheerder. Daarom wordt er op onze camping in Duitsland, zowel door de receptie als door het animatieteam vloeiend Nederlands gesproken. 

 

 

 

 

Geen taalstress

Geen taalstress

Ich spreche ein wenig Deutsch(vertaling: ik spreek een klein beetje Duits), maar is het niet een stuk fijner om gewoon Nederlands te praten tijdens je vakantie in Duitsland? Veel van onze gasten vinden het fijn om Nederlands te praten op vakantie, daarom kun je op onze camping in Duitsland, ook gewoon Nederlands praten. Dat is het voordeel aan het bezoeken van een Duitse camping met een Nederlandse eigenaar.  

Gloednieuwe RCN camping in Duitsland

Gloednieuwe RCN camping in Duitsland

Wanneer je al eens de RCN experience hebt gehad, dan weet je zeker dat RCN staat voor hoogwaardige vakanties in een schitterende omgeving. Wanneer je een verblijf boekt, bij RCN de Laachersee, zullen wij er ook deze keer weer alles aan doen om je de RCN experience te geven. Zo heb je gegarandeerd een topvakantie in Duitsland

 

 

 

 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud