Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Aandacht voor mens, dier en omgeving

Verantwoord ondernemen

Een van de belangrijkste kenmerken van RCN is dat al onze parken zich bevinden op unieke locaties in de natuur. Een aantal vakantieparken zijn zelfs onderdeel van een beschermd natuurgebied. Zo hebben wij in Nederland vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug, in het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld in Drenthe. Graag willen we die ultieme natuurbeleving blijven bieden. Daarom moeten wij bewust omgaan met onze omgeving. We respecteren de natuur op en rondom onze parken en onderhouden onze grond met veel zorg.

Werken aan een houdbare wereld

Duurzaamheid bij RCN

Om de aarde ook voor volgende generaties in goede conditie te houden, is het belangrijk dat we verstandig met haar omgaan. Bij RCN houden wij ons voortdurend bezig met de vraag hoe wij zo duurzaam mogelijk kunnen werken. 

Ook binnen onze horeca streven we naar een mooie balans tussen lekker, gezond en duurzaam. Op onze menukaarten tref je daarom streekproducten en vegetarische en glutenvrije gerechten aan.

 

Energie besparen

In de toekomst willen wij nog meer aandacht besteden aan circulaire economie. Dat is hard nodig, want fossiele energie is maar beperkt beschikbaar. Dat geldt ook voor veel andere bronnen waarvan wij gebruik maken op de vakantieparken. We zoeken daarom steeds naar mogelijkheden om energie te besparen en om deze uiteindelijk zelf te kunnen produceren.

 

Grondstoffen creëren en hergebruiken

Grondstoffen worden steeds schaarser en dus kostbaarder. RCN werkt daarom zoveel mogelijk met recyclebare materialen. We willen graag onderzoeken hoe ons afval ook weer een grondstof kan zijn, eventueel voor een ander product of als onderdeel van de voedselketen.

 

Samenwerken

We kunnen het ons niet veroorloven om te blijven verspillen en vervuilen. Om hierin verandering te brengen gaan we kritisch naar onszelf kijken en goed samenwerken. Alleen dan blijft het ook voor onze kinderen en verdere generaties mogelijk te genieten van de mooie plekken op de wereld.

 

We vinden het leuk als onze gasten met ons meedenken. Is je tijdens jouw verblijf iets opgevallen waarin wij ons natuurbewuste werkwijze kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten.

 

 

Elektrische golfkarren

Elektrische golfkarren

Onze collega’s rijden dagelijks rond in deze golfkarretjes. Wist je dat bijna al onze Techniek & Groen voertuigen elektrisch zijn en wij streven naar het gebruik van 100% elektrische voertuigen?

Elektrisch vervoer is  minder milieubelastend (geen uitstoot CO2 en fijn stoffen) dan vervoermiddelen die gebruik maken van conventionele brandstoffen zoals benzine of diesel.

Oplaadpunten auto’s en fietsen

Oplaadpunten auto’s en fietsen

Op alle parken beschikken we over elektrische laadpalen voor auto's en fietsen.  Door het aanbieden van elektrische oplaadpunten voor fietsen en/of auto's stimuleert RCN het gebruik van elektrische fietsen en/of auto's en zal de milieubelasting van onze gasten lager zijn.

Insectenhotel

Insectenhotel

RCN zet zich actief in voor de aanwezigheid van de diversiteit in flora en fauna.  Wij beschikken over vogelnestgelegenheden, maar ook over een bijenstal en insectenhotel.
Hiermee creëren wij beleving en beleefbaarheid. Het biedt meerwaarde voor flora en fauna, maar ook voor onze gasten. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail