#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Recreatiemeer met speeltuinen & glijbaan | RCN de Flaasbloem
RCN de Flaasbloem
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Waterpret in het recreatiemeer

't Smokkelstrand

Middenin de bossen van Chaam vind je op RCN de Flaasbloem een prachtig groot recreatiemeer met een heerlijk zandstrand en een ruime ligweide, genaamd 't Smokkelstrand. Het meer is maar liefst 2 hectare groot (20 000m2). Kinderen spelen volop in de prachtige speeltuin aan de rand van het meer. 

Wist je dat 't Smokkelstrand het 'Kids Zwemparadijs Tip!' keurmerk 2019 van de Kidsvakantiegids heeft gewonnen, in de categorie vakantie met zwemvijver? Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Speelplezier op 't Smokkelstrand
Exclusief ontworpen speelvoorzieningen voor de Flaasbloem

Spectaculaire waterglijbanen

Met z'n vieren tegelijk

Super waterpret als je vanaf de driedubbele glijbaan zo het meer in plonst! Of kies je voor de 45 meter lange glijbaan? Vanaf een hoogte van meer dan 5 meter glijd je door de deels dichte baan met kleureffecten naar beneden.

 

Extra leuk is de speciaal voor de Flaasbloem ontworpen avonturen speeltuin op het strand. In deze speeltuin kunnen alle kinderen naar hartenlust klauteren en klimmen. Ook leuk als het geen strandweer is!

Natuurlijk genieten!

Duurzaam verantwoord

Er is veel aandacht gegeven aan de inrichting van het meer om de waterkwaliteit op peil te houden. Speciale onderwaterinrichting met beplanting en rietkragen zorgen voor schoon water en is goed voor het milieu.  Natuurlijke invloeden (bijv. van Blauwalg) kunnen altijd voorkomen en tijdelijk het zwemplezier beïnvloeden, maar op deze manier proberen wij dit te vermijden. Alle stroom die we gebruiken bij dit meer, wekken we bovendien op met zonnepanelen.

Huur een Finse Lodge aan het water

Sfeervol ingerichte vakantiewoningen

Wil je optimaal genieten van een vakantie aan het water? Kies dan voor een van de sfeervolle Finse lodges direct aan het recreatiemeer. Een schitterend uitzicht vanaf de ruime veranda én vlakbij het strand en de speeltuinen.

 

Naast een modern en gezellig interieur heeft de lodge een houtkachel voor een knapperend haardvuur op de frissere dagen. Extra spannend voor kinderen is de slaapzolder. Hier kunnen 2 personen slapen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, zodat je in totaal met 6 personen kun verblijven in onze Finse Lodges. 

Bekijk tarieven & beschikbaarheid

 

Edward Nederend

"Vakantie op de Flaasbloem is gewoon superleuk!