Waterpret in het recreatiemeer Nieuw vanaf het voorjaar van 2017

Middenin de bossen van Chaam vind je op RCN de Flaasbloem vanaf het voorjaar van 2017 een prachtig groot recreatiemeer met een heerlijk zandstrand en een ruime ligweide. Het meer is maar liefst 2 hectare groot (20 000m2). Het water is bijna overal ondiep en loopt langzaam af zodat het ook voor jonge kinderen veilig is om te zwemmen en te spelen.

Avonturen speeltuin
Exclusief ontworpen voor de Flaasbloem
Avonturen beleven
Klimmen, klauteren en lekker spelen

Extra leuk is de speciaal voor de Flaasbloem ontworpen avonturen speeltuin op het strand. Er is zelfs een pontje waarmee je over het water kunt. In deze speeltuin kunnen alle kinderen naar hartenlust klauteren en klimmen. Ook leuk als het geen strandweer is!

 

Op het strand is er een beachvolleybal, een voetvolleybalveld en een ultimate frisbee parcours. Midden in het meer ligt een speelponton. Wie zwemt er het snelste naar toe?

Spectaculaire waterglijbanen
Met z'n vieren tegelijk

Het water is bijna overal ondiep en loopt langzaam af zodat het ook voor jonge kinderen veilig is om te zwemmen en te spelen. Super waterpret als je vanaf de 4 dubbele glijbaan zo het meer in plonst! Of kies je voor de 45 meter lange glijbaan? Vanaf een hoogte van meer dan 5 meter glijd je door de deels dichte baan met kleureffecten naar beneden.

 

The making of Recreatiemeer 't Smokkelstrand

Volg de ontwikkelingen van het recreatiemeer op de voet, en bekijk de film:

9 februari 2017 

 

20 februari 2017

 

 

14 maart 2017 

 

 

Natuurlijk genieten!
Duurzaam verantwoord

Er is veel aandacht gegeven aan de inrichting van het meer om de waterkwaliteit op peil te houden. Hiervoor is er een speciale onderwaterinrichting met beplanting en rietkragen. Altijd schoon water en goed voor het milieu! Alle stroom die we gebruiken bij dit meer, wekken we bovendien op met zonnepanelen.

Huur een Finse Lodge aan het water
Sfeervol ingerichte vakantiewoningen

Wil je optimaal genieten van een vakantie aan het water? Kies dan voor een van de sfeervolle Finse lodges direct aan het recreatiemeer. Een schitterend uitzicht vanaf de ruime veranda én vlakbij het strand en de speeltuinen.

 

Naast een modern en gezellig interieur heeft de lodge een houtkachel voor een knapperend haardvuur op de frissere dagen. Extra spannend voor kinderen is de slaapzolder. Hier kunnen 2 personen slapen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, zodat je in totaal met 6 personen kun verblijven in onze Finse Lodges.

Edward Nederend

"Vakantie op de Flaasbloem is gewoon superleuk!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.