Recreatiemeer met speeltuinen & glijbaan | RCN de Flaasbloem

Waterpret in het recreatiemeer 't Smokkelstrand

Middenin de bossen van Chaam vind je op RCN de Flaasbloem een prachtig groot recreatiemeer met een heerlijk zandstrand en een ruime ligweide. Het meer is maar liefst 2 hectare groot (20 000m2). Kinderen spelen volop in de prachtige speeltuin aan de rand van het meer. 

Speelplezier op 't Smokkelstrand
Exclusief ontworpen speelvoorzieningen voor de Flaasbloem
Spectaculaire waterglijbanen
Met z'n vieren tegelijk

Super waterpret als je vanaf de 4 dubbele glijbaan zo het meer in plonst! Of kies je voor de 45 meter lange glijbaan? Vanaf een hoogte van meer dan 5 meter glijd je door de deels dichte baan met kleureffecten naar beneden.

 

Extra leuk is de speciaal voor de Flaasbloem ontworpen avonturen speeltuin op het strand. Er is zelfs een pontje waarmee je over het water kunt. In deze speeltuin kunnen alle kinderen naar hartenlust klauteren en klimmen. Ook leuk als het geen strandweer is!

Natuurlijk genieten!
Duurzaam verantwoord

Er is veel aandacht gegeven aan de inrichting van het meer om de waterkwaliteit op peil te houden. Hiervoor is er een speciale onderwaterinrichting met beplanting en rietkragen. Altijd schoon water en goed voor het milieu! Alle stroom die we gebruiken bij dit meer, wekken we bovendien op met zonnepanelen.

Huur een Finse Lodge aan het water
Sfeervol ingerichte vakantiewoningen

Wil je optimaal genieten van een vakantie aan het water? Kies dan voor een van de sfeervolle Finse lodges direct aan het recreatiemeer. Een schitterend uitzicht vanaf de ruime veranda én vlakbij het strand en de speeltuinen.

 

Naast een modern en gezellig interieur heeft de lodge een houtkachel voor een knapperend haardvuur op de frissere dagen. Extra spannend voor kinderen is de slaapzolder. Hier kunnen 2 personen slapen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, zodat je in totaal met 6 personen kun verblijven in onze Finse Lodges. 

Bekijk tarieven & beschikbaarheid

 

Edward Nederend

"Vakantie op de Flaasbloem is gewoon superleuk!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.