RCN camping en bungalowpark de Flaasbloem in Chaam. Geniet van onze Brabantse gastvrijheid

Fietsen in Brabant Ontdek de omgeving

Een leuke manier om onze omgeving te verkennen is natuurlijk op de fiets. Fietsroutes zijn er in overvloed net als de mooie plekjes waar je langs komt. Op de receptie liggen de verschillende mooie routes.

Naast onze receptie is er een gratis fietsservicepunt. Even de band op spanning brengen gaat gemakkelijk met onze compressor. De elektrische fiets kan gratis worden opgeladen en in onze ANWB fietsservice box vind je de gereedschappen voor kleine reparaties. Daarnaast verhuren wij natuurlijk ook onze vakantiefietsen.

Fietsverhuur & fietsroutes
Midden in de Chaamse bossen
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Op RCN de Flaasbloem zijn fietsen in alle maten te huur. Ook kunnen er kinderzitjes gehuurd worden. Zo kun je met het hele gezin op pad.

Fietsverhuur
Fietsroutes
Fietsroutes

We hebben de mooiste fietsroutes in Brabant voor je op een rij gezet. Spot verschillende soorten vogels in de Chaamse bossen en ontdek Baarle; het merkwaardigste dorp ter wereld.

Fietsroutes
E-bikes
E-bikes

Wil je de mooie omgeving van Brabant verkennen? Maak lange fietstochten op de elektrische fiets en kom op plaatsen waar je met de auto niet komt. Fiets eindeloos en zonder zorgen. En helemaal handig, RCN de Flaasbloem beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.