RCN camping en bungalowpark de Flaasbloem in Chaam. Geniet van onze Brabantse gastvrijheid

Fietsroutes in Brabant Ontdek de omgeving

Brabant heeft veel te bieden: prachtige natuur, historische steden en cultuur wat op de fiets nóg leuker is om te ontdekken. Op de receptie hebben we verschillende fietsroutes in Brabant voor je klaar liggen.

Naast onze receptie is er een gratis fietsservicepunt. Even de band op spanning brengen gaat gemakkelijk met onze compressor. De elektrische fiets kan gratis worden opgeladen en in onze ANWB fietsservice box vind je de gereedschappen voor kleine reparaties. Daarnaast verhuren wij natuurlijk ook onze vakantiefietsen.

Fietsverhuur & fietsroutes
Midden in de Chaamse bossen | Brabant
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Op RCN de Flaasbloem zijn fietsen in alle maten te huur. Ook kunnen er kinderzitjes gehuurd worden. Zo kun je met het hele gezin op pad.

Fietsverhuur
Fietsroutes in Brabant
Fietsroutes in Brabant

We hebben de mooiste fietsroutes in Brabant voor je op een rij gezet. Spot verschillende soorten vogels in de Chaamse bossen en ontdek Baarle; het merkwaardigste dorp ter wereld.

Fietsroutes
E-bikes
E-bikes

Wil je de mooie omgeving van Brabant verkennen? Maak lange fietstochten op de elektrische fiets en kom op plaatsen waar je met de auto niet komt. Fiets eindeloos en zonder zorgen. En helemaal handig, RCN de Flaasbloem beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.