Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Fietsen in Brabant

Ontdek de mooiste plekjes in de omgeving

De mooiste plekjes in Brabant ontdek je op de fiets. Hieronder staan een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Liever zelf een route uitstippelen? Dat kan met de ANWB Knooppuntenkaart die te koop is op de receptie. Ook online kun je je route zelf uitstippelen via de ANWB Fietsknooppuntenplanner. 

Uitgestippelde fietsroutes

In provincie Brabant

  • Tijdens deze fietsroute van 43 kilometer geniet je van de Chaamse bossen, ten noordwesten van Alphen. Neem een kijkje bij verschillende stukjes van het natuurgebied, bijvoorbeeld de Regte Heide en het Ooievaarsnest.

  • Tegenwoordig is de Baronie van Breda een prachtig natuurgebied met de mooiste en oudste bossen. De bossen hebben lange lanen, heide, vennetjes en beken. En een rijke flora en fauna! Tijdens deze 32 kilometer lange fietstocht maak je alles mee.

  • De Liberation Route Europe is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt. Lees hier meer over de Liberation Route Europe.
  • Start de route in Chaam en kom langs Gilze en Strijbeek  en maak zo een natuurrijke ronde van 26 kilometer.
  • Ga terug in de tijd door de Dodendraadroute te fietsen. Deze route van 38 kilometer neemt je 100 jaar mee terug in de tijd. 
  • Fiets de Poolse bevrijdingsroute van 38 kilometer en kom door het gebied wat aan het eind van de tweede wereldoorlog is bevrijd door Polen. De afwisselende natuur is deze route een aanrader.
  • Deze route begeleidt je naar vier bijzondere bierbrouwerijen in de omgeving van Chaam! Een pittige, maar prettige route van 73 kilometer. 
  • Op 8 km van RCN de Flaasbloem ligt het dorp Baarle: het merkwaardigste dorp van de wereld. 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen. Bekijk de fietsroute vanaf Chaam.
  • Met de route Het Bels Lijntje van Baarle-Hertog naar Turnhout ontdek je de vroegere spoorlijn tussen Tilburg en Turnhout die nu functioneert als fietspad.
  • Of stel zelf je eigen fietsroute samen met de ANWB Fietsknooppuntenplanner vanaf RCN de Flaasbloem.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail