RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats

Kampeerplaats met eigen watertappunt
  • CAI-aansluiting
  • 10 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Huisdieren toegestaan
8.6 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.6 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats

  • CAI-aansluiting
  • 10 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Huisdieren toegestaan

Wil je een kampeerplaats met extra luxe? Dan is een comfort kampeerplaats wat voor jou. Dit zijn kampeerplaatsen met 10 ampère elektra en een tv-aansluiting. 

Ook hier is er een eigen watertappunt per twee plaatsen.

 

 

Faciliteiten
Sanitair
Privé sanitair

Gemiddelde beoordeling

22  Beoordelingen, RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats
8,6 Beoordeling
Algemene indruk
8,8
Inrichting en comfort
8,6
Netheid en hygiene
8,9
Ligging
8

Persoonlijke beoordelingen

Mooie plek op een ruim veld
18-8-2022
Mooi en schoon sanitair. Het meer lag eerst vol met waterplanten, dat werd later veel beter. Binnenbad meestal al vol, kon moeilijk reserveren.
Niet wat we gewend zijn
18-8-2022
- Hoek
Het begon er al mee dat we op het veldje aankwamen en we niet op de plek stonden die we met voorkeursboeking geboekt hadden. De plek hadden we heel bewust gekozen, omdat onze dochter in een rolstoel zit en deze handig was. De nummering op het veldje was veranderd en niet doorgegeven aan de gasten. Nu hadden we een hele onhandige plek meteen aan een speeltuintje waardoor onze scheerlijnen bijna daar in tzand stonden, wat heel onhandig voor onze dochter was om erlangs te kunnen. Ook in het invalidentoilet was geen vuilnisbakje waardoor het echt niet fris was om met verzorgingsspullen(katheters, laxeermiddelen naar buiten te moeten rijden op schoot en het dan buiten weg te moeten gooien. De toiletrol stond op een tuinstoel, wat niet heel hygiënisch is. Dit meerdere malen aangegeven, maar de hele 2 weken niks mee gedaan. De snackbar en restaurant onze hele 2e week om 20.00 dicht was ook niet leuk als we na het eten bij de tent nog gezellig wilden drinken met bv borrelhapjes erbij. "Het is maar een week" maar wel onze hele 2e week. Aan recreatie was er voor de grotere kinderen/jeugd niet veel dit jaar. We hebben in de 2 weken 2 keer kunnen zwemmen binnen, rest was volgeboekt, dus onze dochter heeft niet veel afkoeling kunnen hebben, buiten in het meertje is het heel onhandig, met rolstoel kom je niet bij het water en moeten we haar tillen tot ze er in kan. Helaas was het treintje waar ze in het achterste deel had kunnen meerijden ook kapot.
Ligging
5
Flaasbloem is zeker de moeite waard!
17-8-2022
De Flaasbloem heeft alles! Van een leuk animatie programma tot zwempool/bad en visvijver. Een heerlijke vakantie gehad. Ook toen wij met een punt van aandacht kwamen werden wij erg goed en vriendelijk geholpen. Wij raden daarom flaasbloem aan iedereen aan!