RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats

RCN de Flaasbloem

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.5 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats

  • CAI-aansluiting
  • 10 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Huisdieren toegestaan

Wil je een kampeerplaats met extra luxe? Dan is een comfort kampeerplaats wat voor jou. Dit zijn kampeerplaatsen met 10 ampère elektra en een tv-aansluiting. 

Ook hier is er een eigen watertappunt per twee plaatsen.

 

 

Faciliteiten

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze accommodatie?
79  Beoordelingen, RCN de Flaasbloem | Comfort kampeerplaats
8,5 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 79 beoordelingen van gasten
Ligging
8,4
Sanitair
8,5
Voorzieningen
8,6
8,3
Mooi park en super leuk voor kinderen.
Receptie zeer vriendelijk. Sanitair was keurig. Heerlijk gegeten! Leuke broodjes-aanbieding. Jammer dat na een nachtje regen het hele veld blank stond. Drainage is wel een punt van aandacht!
Ligging
7
Sanitair
9
Voorzieningen
9
van--Veen -
beoordeeld in september 2023
Toon meer
Super!
Gezellige mooie camping met zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Vos -
beoordeeld in september 2023
Toon meer
Goed
Accomodatie keurig
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
Een redelijk fijne vakantie met toch wel de nodige ergernissen.
Het begon met een super natte eerste week. Helaas is de drainage op dit veld niet goed geregeld en dat zou echt aangepakt moeten worden want we dreven onze voortent uit. Het licht in de invalide toilet ging na 60 sec. uit. Ff naar de receptie en een paar dagen later was het gemaakt en kon ik veilig naar de toilet en douchen. Want het was echt gevaarlijk als je niks meer zag je moest naar het midden van de ruimte om het licht weer aan te krijgen. De tweede week hebben we een super fijne warme week gehad waar we heerlijk hebben genoten van het zonnetje. Het enigste wat erg jammer was dat de grasmaaier maar bleef komen en komen en volgens ons was hij vergeten om de maaier naar beneden te doen want je zag echt geen verschil erna. En we snappen dat er gemaaid moet worden maar het zou wel met een beetje aandacht voor je gasten kunnen gebeuren. en niet net als het een beetje mooi weer is en we eindelijk buiten kunnen zitten, om dan 2 dagen in de rotherrie te zitten. Er zou ook wat meer toezicht gehouden kunnen worden , Je mag geen auto op de plek maar er waren zoveel mensen die hun auto gewoon naast hun caravan plaatste en er was niemand die er op lette. OOK waar mensen hun caravan/camper plaatsen zou wat meer opgelet kunnen worden. Op dit veld waren er mensen die hun voortent/luifel bijna in het speeltuintje plaatste omdat ze geen aarde onder hun luifel wilde hebben(door de zeiltjes van de zomergasten) Met het resultaat dat als je is weg moet je door hun spullen het veld moet verlaten omdat de andere kant 1 grote modder water plaats was waar je niet door heen kon met je fiets of scootmobiel. Eindresultaat van 2 weken vakantie aug/sept 2023. Een redelijk fijne vakantie met toch wel de nodige ergernissen.
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.