#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Flaasbloem
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Winterstalling
Gasten die gebruik wensen te maken van de winterstalling kunnen zich door middel van betaling van € 175,- + de borg voor het nummerplaatje (€ 15,-)vanaf nu inschrijven aan de balie van de receptie. Zorgt u dat u het kenteken van de caravan bij de hand heeft? Plaats het nummerplaatje zichtbaar op de caravan (bijvoorbeeld achter het raam). Indien er geen nummerplaatje op de caravan aanwezig is zullen wij deze wegslepen en de kosten hiervan in rekening brengen.

 

Voor een bedrag van € 35,- per keer brengen wij uw caravan van het veld naar de parkeerplaats of van de parkeerplaats naar uw kampeerplaats. Het verplaatsen van de caravan is op eigen risico.

 

Zorg dat uw caravan uiterlijk 31 oktober rijklaar staat, alle (dak)ramen en deuren gesloten zijn, en de caravan met omhoog gedraaide poten staat. (en niet op het disselslot!!). Het is niet toegestaan om gastanks in een caravan die in de winterstalling staat achter te laten. 

 

De stalling is berijdbaar vanaf 14 oktober tot en met 31 oktober. Vanaf 24 maart 2023 is de stalling weer geopend. Alle gestalde eigendommen dienen voor 8 april 2023 uit de winterstalling gehaald te worden.

Stalling tarief
Winterstalling op plaats (alleen veld 144-154) € 378
Stalling op parkeerterrein € 175
Vlonderopslag winter € 35
   
Transport vlonders  
Verslepen caravan: per keer € 35
Verslepen kist € 30
Verslepen stapel pallets € 15
   
Diversen  
borg winterstallingsplaatje € 15