Winterstalling
Gasten die gebruik wensen te maken van de winterstalling kunnen zich door middel van betaling + de borg voor het nummerplaatje vanaf nu inschrijven aan de balie van de receptie. Zorg je ervoor dat je het kenteken van de caravan bij de hand hebt? Plaats het nummerplaatje zichtbaar op de caravan (bijvoorbeeld achter het raam). Indien er geen nummerplaatje op de caravan aanwezig is zullen wij deze wegslepen en de kosten hiervan in rekening brengen.

 

Voor een bedrag van € 35,- per keer brengen wij jouw caravan van het veld naar de parkeerplaats of van de parkeerplaats naar jouw kampeerplaats. Het verplaatsen van de caravan is op eigen risico.

 

Zorg dat jouw caravan uiterlijk 4 november rijklaar staat, alle (dak)ramen en deuren gesloten zijn, en de caravan met omhoog gedraaide poten staat. (en niet op het disselslot!!). Het is niet toegestaan om gastanks in een caravan die in de winterstalling staat achter te laten. 

 

De stalling is berijdbaar vanaf 13 oktober 2023 t/m 30 oktober 2023. De stalling is geopend vanaf 22 maart 2024. Alle gestalde eigendommen dienen voor 6 april 2024 uit de winterstalling gehaald te worden.

Let op: de winterstallingsplaatjes zijn vernieuwd. De oude plaatjes zijn niet meer geldig. Lever je deze nog in als dat nog niet gedaan is?

Stalling tarief
Winterstalling op plaats (alleen veld 144-154) € 408
Stalling op parkeerterrein € 189
Vlonderopslag winter € 40
   
Transport vlonders  
Verslepen caravan: per keer € 35
Verslepen kist € 30
Verslepen stapel pallets € 15
   
Diversen  
borg winterstallingsplaatje € 15