Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Direct wegvaren vanaf ons park

Zeilen, zeilboten en sloepen - volledige versie

Wij verhuren verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano's en zeilboten. Wil je met een ander model boot of een zeiljacht de Friese meren op? Ook dat kunnen we voor je regelen. Daarnaast zijn er ligplaatsen voor gasten die een eigen boot mee willen nemen.

Wat is er leuker dan Friesland verkennen vanaf het water? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het huren van een boot én voor het volgen van zeillessen. Een geweldige manier om (met het hele gezin) lekker bezig te zijn tijdens je vakantie aan het Sneekermeer!

Onderstaand filmpje is  op een ander RCN park gemaakt. Het geeft wel een goede impressie van de lessen die ook op RCN de Potten gegeven worden.

Bootverhuur
Watersportvakantie in Friesland
Botenverhuur
Botenverhuur

Op RCN de Potten zijn verschillende sloepen, motorboten en zeilboten te huur. Ervaar het ultieme watersportgevoel tijdens jouw vakantie in Friesland!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail