#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Direct wegvaren vanaf ons park

Zeillessen en bootverhuur

Wij verhuren verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano's en zeilboten. Wil je met een ander model boot of een zeiljacht de Friese meren op? Ook dat kunnen we voor je regelen. Daarnaast zijn er ligplaatsen voor gasten die een eigen boot mee willen nemen.

En wat is er leuker dan Friesland verkennen vanaf het water? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het huren van een boot, het volgen van zeillessen of de mogelijkheden van de naastgelegen waterskibaan. Ook kan je waterfietsen, SUPS en kano's huren! Een geweldige manier om (met het hele gezin) lekker bezig te zijn tijdens je vakantie aan het Sneekermeer!

Zeillessen

Zeillessen

Wil je zeilen een keer uitproberen, of gelijk een serie lessen? Op de Potten bieden we zeillessen aan voor jong en oud. Je krijgt les op jouw niveau en met je leeftijdsgenoten. 

Botenverhuur

Botenverhuur

Op RCN de Potten zijn verschillende sloepen, motorboten en zeilboten te huur. Ervaar het ultieme watersportgevoel tijdens jouw vakantie in Friesland!

Waterfietsen, SUPS en Kano's

Waterfietsen, SUPS en Kano's

Heerlijk het water op gaan met een waterfietsen, kano of een SUP. Ook dat kan natuurlijk bij ons.  

 

Waterskibaan Sneek

Waterskibaan Sneek

Direct naast RCN de Potten vind je Waterskibaan Sneek. Iedereen is welkom. Van beginner tot ervaren sporter en toeschouwer, want het is zelfs leuk om langs de kant te kijken!