Direct wegvaren vanaf ons park Zeilen, zeilboten en sloepen

Wij verhuren verschillende sloepen, motorboten, roeiboten, kano's en zeilboten. Wil je met een ander model boot of een zeiljacht de Friese meren op? Ook dat kunnen we voor je regelen. Daarnaast zijn er ligplaatsen voor gasten die een eigen boot mee willen nemen.

Wat is er leuker dan Friesland verkennen vanaf het water? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het huren van een boot én voor het volgen van zeillessen. Een geweldige manier om (met het hele gezin) lekker bezig te zijn tijdens je vakantie aan het Sneekermeer! Via het online inschrijfformulier kun je jezelf en/of je kinderen opgeven voor zeillessen op ons park.

 

Zeilles & bootverhuur
Watersportvakantie in Friesland
Botenverhuur
Botenverhuur

Op RCN de Potten zijn verschillende sloepen, motorboten en zeilboten te huur. Ervaar het ultieme watersportgevoel tijdens jouw vakantie in Friesland!

Boot huren
Zeillessen
Zeillessen

Wil je zeilen een keer uitproberen, of gelijk een serie lessen? Op de Potten bieden we zeillessen aan voor jong en oud. Je krijgt les op jouw niveau en met je leeftijdsgenoten. 

Zeillessen
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.