Recreatie voor iedereen Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op ons vakantiepark is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Natuurlijk hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk dit jaar zijn onze vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy! Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen! Ga op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. 

maandag 21 mei
10:30
Knutselclub

Kom je creatieve kant laten zien! We hebben een super leuke knutsel bedacht. (Voor de kleinere kinderen hebben we een makkelijke knutsel ) Recreatiezaal

maandag 21 mei
14:00
Kruimelpadclub

Wil jij net als Alex Avontuur een echte avonturier worden? Zorg dan dat je mee gaat met de Kruimelclub. Verdien tijdens de kruimelpadclub een sticker voor je Kruimelpadpas! Verzamelen: kruimelpadplein

maandag 21 mei
16:00
Energiedans

Heb jij na dit leuke weekend nog energie over? Kom deze er dan lekker uit dansen in de recreatiezaal!

 

zaterdag 26 mei
09:00
RCN Fietsdag

Op zaterdag 26 mei organiseert RCN de Potten de RCN Fietsdag. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld. Je kunt kiezen voor een route van 25 of 50 km. Fiets je ook mee?
En wat is er lekkerder dan na zo'n dag vol inspanning lekker aanschuiven in het restaurant. Daar kun je genieten van een voordelig fietsmenu. 

Meer informatie
Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur vanaf RCN de Potten. 

De kosten voor deelname bedragen slechts €2,50. Dit is inclusief een drankje en versnapering onderweg. Kinderen mogen gratis meefietsen.

Aanmelden kan via de receptie of de recreatie.
telefoon 0515 415205 of per email potten@rcn.nl


Tot de 26e!

Ken jij Alex&Sammy?

Samen met de kinderen gaan ze op kruimelpadavontuur! Doe jij met ons mee en word je een echte kruimelheld? Komend seizoen zijn we er weer met natuurlijk de Kruimelpadclub!

Lees meer!
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.