Bowlen Utrechtse Heuvelrug
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Bowlen in de regio Utrecht

Gooi jij een strike op het Grote Bos?

Kom gezellig met je gezin, familie, vrienden of collega's langs op het Grote Bos. Wie haalt de meeste strikes tijdens een uur bowlen? Het scoringssysteem houdt alles goed voor je bij. Voor de kinderen zijn er kindvriendelijke bumpers die automatisch omhoog gaan zodat de kans op winnen alleen maar groter wordt. Plezier voor het hele gezin!

De bowlingbaan zit in onze Brasserie la Forêt. Je drankje en een lekkere snack zijn dan ook snel besteld. Liever een afsluitende borrel of een diner in de brasserie? Je bent van harte welkom. Parkeren is gratis.

Reserveren kan via onze horecapagina of telefonisch via de brasserie: 088 166 5613.

1 uur bowlen | €19,50 per baan

1 uur bowlen | €19,50 per baan

Boek tijdens je verblijf op het Grote Bos één van de vier bowlingbanen. Verblijf je niet op het park? Ook dan ben je van harte welkom bij ons. Kom gezellig langs voor een leuke activiteit.

Gezellige afsluiting in de brasserie

Gezellige afsluiting in de brasserie

Sluit je middag of avond af in onze Brasserie la Forêt! Ons team staat voor je klaar zodat je kunt genieten van een heerlijke lunch, een goed gevulde borrelplank of een 3 gangen diner.

Magic bowlen | Kinderfeestje vanaf €10,-

Magic bowlen | Kinderfeestje vanaf €10,-

Wil je bowlen met je kinderfeestje? Kom naar het Grote Bos en ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes. Wij zorgen na het bowlen voor patat met een snack of poffertjes met een lekker glaasje limonade. Alle bowlingbanen zijn uitgerust met automatische kinderbumpers en er is een glijbaan voor extra sturing. Reserveer je kinderfeestje door een mail te sturen naar brasserielaforet@rcn.nl.

Groepsuitje | Personeelsuitje | Vrijmibo

Groepsuitje | Personeelsuitje | Vrijmibo

Op zoek naar een gezellig uitje of wil je de week afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel? Gooi eens een strike of spare op onze vernieuwde bowlingbanen. De banen bevinden zich in de brasserie waardoor je daarna lekker kunt naborrelen en kunt genieten van een heerlijk diner. Jouw weekend begint goed! Maximale groepsgrootte verdeeld over 4 banen is 28 personen. Reserveren kan via brasserielaforet@rcn.nl.