Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op ons vakantiepark is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Natuurlijk hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk bij RCN zijn onze vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy! Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen! Ga op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. 

Inschrijven voor recreatieactiviteiten
Nieuw dit jaar is dat je voor sommige activiteiten in moet schrijven. Dit om te voorkomen dat we te veel deelnemers krijgen. Inschrijven kan via deze link of klik op de knop inschrijven. 

Wat is er te doen?
Recreatieprogramma
zaterdag 25 september
09:00
10:00
Banen Zwemmen 20+

Elke ochtend is ons verwarmde openluchtzwembad van 9.00 uur tot 10.00 uur uitsluitend geopend voor gasten die rustig banen willen zwemmen.
Inschrijven is hier niet voor nodig. Alleen voor gasten van 20 jaar en ouder. Gebruik van de speelattributen is pas vanaf 10.00 uur mogelijk.

zaterdag 25 september
10:30
Avonturen-Knutselclub met Alex Avontuur t/m 12 jr

Het is weer een mooie dag vandaag en tijd om samen met Alex weer iets heel leuks knutselen! Doe je mee op het plein of in de Grote Bos-zaal? Tot zo!

zaterdag 25 september
11:30
Wake Up Dance

Samen gaan we na het knutselen lekker dansen op het plein of in de Grote Bos-zaal! Jij danst toch ook met ons mee?

zaterdag 25 september
13:00
Hang-On Survivalrun & Obstacleparcours Paddepad 4+/8+/18+

Opgeven voor Hang-On is noodzakelijk en kan voor deze activiteit tot zaterdag 25 september 12.00 uur bij de recreatiehelpdesk. Bij personen onder de 18 jaar is het belangrijk dat er een volwassene bij is op het moment van inschrijving bij de recreatiehelpdesk. De kosten bedragen €10,- per persoon. Wees er snel bij voordat het vol is!  Alleen pin-betaling mogelijk. Er zal een gepaste training per leeftijdsdoelgroep worden uitgevoerd:
- Ienie-Minie 4 t/m 7 jr
- 8+
- 18+

zaterdag 25 september
14:00
Familie Herfst-Speurtocht

De recreatie heeft een toffe speurtocht voorbereid en deze route hangt over het hele park! Lijkt jou het ook leuk om jouw familiekennis te testen? Kom dan je antwoordenformulier en plattegrond bij de recreatiehelpdesk ophalen en ga lekker op pad!

zaterdag 25 september
14:00
Tip: Vingerverf-Schilderij Maken 2 t/m 7 jr

Op het plein gaan we met onze vingers een eigen schilderij maken! Je mag je kunstwerk na de activiteit houden!

zaterdag 25 september
14:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

zaterdag 25 september
15:00
Tip: 30 Seconds 13+/16+

Een tof spel waarin je in teams probeert zoveel mogelijk woorden in dertig seconden tijd te raden! Dit doe je door uit te leggen aan je team welke woorden er op je kaartje staan zonder het woord te zeggen of iets wat er op lijkt! Er zijn ook nog meerdere bordspellen die er gespeeld kunnen worden. We spelen onder de stretchtent op het achterplein bij de Grote Bos-zaal!

zaterdag 25 september
16:00
Tip: Kruimelpadclub

Kom jij een Kruimelpadsticker verdienen? Het is namelijk tijd voor een nieuwe activiteit met de Kruimelpadclub! Wat hebben Alex Avontuur en Speurhond Sammy vandaag bedacht om te gaan doen? Vind jij het ook zo spannend?! We zien je bij de Kruimelpadclub Verzamelpaal tussen de recreatiehelpdesk en de Projectwinkel. Vergeet vooral niet je Kruimelpadpas mee te nemen, want na de activiteit mag je een mooie sticker voor in je pas uitzoeken!

zaterdag 25 september
19:00
Avonturen-Theater met Alex Avontuur

Alex Avontuur en zijn parkvriendjes zijn er weer en maken altijd van alles mee! Kom je ook kijken op het plein?

zaterdag 25 september
20:00
Tip: Leo-Bal 8 t/m 12 jr

Voetbal maar dan net even anders! Met lekkere muziek op de achtergrond gaan we aan de slag! We verzamelen op het sportveld naast het zwembad!
Bij veel leeftijdsverschil zullen we twee velden maken! 

zaterdag 25 september
20:30
Tip: Chill-Zone 13+/16+

In de Grote Bos-zaal hebben we voor vanavond een plek gemaakt om te chillen tot 22.30 uur!
Gewoon lekker hangen met wat vrienden, nieuwe mensen ontmoeten, waterpongen, Just-Dancen of toch poolbiljarten? Er is ook toffe muziek aan te vragen!
Het is allemaal mogelijk tijdens de Chill-Zone!
Tip: Als we twijfelen aan je leeftijd willen we dit graag kunnen controleren, neem dus iets mee waar je je leeftijd mee kunt aantonen!

zondag 26 september
09:00
10:00
Banen Zwemmen 20+

Vandaag is het zwemabd voor het laatst geopend dit seizoen. Ons verwarmde openluchtzwembad is vandaag nog van 9.00 uur tot 10.00 uur uitsluitend geopend voor gasten die rustig banen willen zwemmen. Inschrijven is hier niet voor nodig. Alleen voor gasten van 20 jaar en ouder. Gebruik van de speelattributen is pas vanaf 10.00 uur mogelijk. We zien u graag volgend seizoen weer terug!

zondag 26 september
10:00
Vakantiekerk

Een feestelijke samenkomst voor jong en oud. Je bent van harte welkom.

Voorganger: Ds. Joke de Vin
Muzikale begeleiding: dhr. Gé de Vin

Locatie: in de Grote Bos-zaal of op het achterplein van de Grote Bos-zaal

Collectedoel: 100 Gezinnen Genieten Bij RCN

In het huidige drukke tijdperk is een vakantie zeer welkom. Toch is het voor veel gezinnen niet mogelijk om op vakantie gaan. Het vakantiebureau.nl (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken brengen hier verandering in! Sinds 2016 bieden zij jaarlijks aan 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan. Iedereen kan af en toe een vakantie gebruiken; even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich mee brengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. RCN biedt jaarlijks, in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, 100
gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

zondag 26 september
11:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 11.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

zondag 26 september
11:30
Schatgraven met Alex Avontuur t/m 12 jr

We verzamelen vanaf 11.15 uur voor de Grote Bos-zaal voor iets heel leuks! We vertrekken om 11.30 uur naar de locatie waar Alex & Sammy denken een heleboel schatten te hebben gespot! Aan ons de taak om deze schatten te vinden! Heb je een schat gevonden? Dan mag je deze houden! Of heb je een Speurmunt gevonden? Spaar deze dan op tot je er genoeg van hebt om een leuk cadeautje uit te zoeken bij de recreatiehelpdesk.

zondag 26 september
12:00
Start Herfst-Tekenwedstrijd

Maak je allermooiste tekening over waar jij aan denkt bij de herfst en als je bij RCN het Grote Bos bent! Je kunt deze bij de recreatiehelpdesk inleveren of opsturen naar RCN het Grote Bos ter attentie van Kleurplaatplatenwedstrijd,  Hydeparklaan 24, 3941 ZK te Doorn.
Kun je goed tekenen of lijkt het je leuk om mee te doen en wil je kans maken op een leuke prijs? Zet dan je gegevens op de achterkant en lever deze vóór 1 oktober in bij de recreatiehelpdesk! Zaterdag 2 oktober 2021 maken we de winnaar/winnares bekend via een Instagrampost op: onze pagina: rcn_hgb_recreatie

zondag 26 september
14:00
Tafeltennis-Tournament 13+/16+

Kom ook gezellig meedoen met dit tafeltennistoernooi in de Grote Bos-zaal! Je hoeft je alleen ter plekke op te geven! Je kunt ook alleen komen chillen! Er staan spellen klaar en je kunt poolbiljart spelen! Lekkere muziek erbij, kortom een toffe middag!

zondag 26 september
15:00
Skippybalrace 2 t/m 7 jr

Wie gaat deze race winnen op het sportveld naast het zwembad? Je mag natuurlijk ook altijd voor de lol een gokje wagen!

zondag 26 september
16:00
Afscheidscomité met Alex & Sammy

Wil jij Alex Avontuur en Speurhond Sammy zelf nog een keer ontmoeten voordat het weekend weer voorbij is? Grijp dan nu je kans! Neem je je camera/mobiele telefoon mee?

vrijdag 1 oktober
14:00
Welkomstcomité met Alex Avontuur & Speurhond Sammy

Welkom bij RCN het Grote Bos! Voor de receptie staan Alex Avontuur en Speurhond Sammy klaar om jullie te verwelkomen en kennis te maken! Daar kun je ook je Kruimelpadpas komen ophalen om stickers te gaan verdienen! Ook kun je daar leuke kleurplaten kleuren! Kom je gezellig even langs?

vrijdag 1 oktober
15:00
Tip: Schminken & Kleuren

Laat je schminken op het plein! We hebben ook hele leuke kleurplaten die je kunt kleuren! We zijn tot 16.00 uur aanwezig! Tot zo!

vrijdag 1 oktober
16:00
Tafeltennis 8+/16+

Ben jij goed in tafeltennis of wil jij je skills testen? Kom dan ook gezellig meedoen in de Grote Bos-zaal of op het plein!

vrijdag 1 oktober
19:00
Fun2Dance met Alex Avontuur

Het is weer tijd om lekker te dansen op de allerleukste liedjes! Kom je ook een feestje bouwen op het plein? Speurhond Sammy komt zeker nog even meedansen! Dit wil je niet missen!

vrijdag 1 oktober
19:30
Meet & Greet met Alex & Sammy

Wil jij Alex Avontuur en Speurhond Sammy zelf ontmoeten? Grijp dan nu je kans! Na de Fun2Dance kun je met ze meeten en op de foto! Neem je je camera/mobiele telefoon mee?

vrijdag 1 oktober
19:45
Klaverjassen 16+

We spelen op z'n Rotterdams. Opgeven kan ter plaatse en hoeft niet in koppels. De entree is €2,-.We spelen vanavond in de Foyer van de Grote Bos-zaal. De deur aan de zijkant van de zaal zal geopend zijn vanaf 19.45 uur.  Vriendelijk verzoeken wij u rekening te houden met de 1,5 meter maatregel. Deze geldt op ons gehele park.

vrijdag 1 oktober
20:00
Ball-Games 8+/10+

Op het sportveld naast het zwembad spelen we allerlei toffe spellen die je kunt spelen met een bal! Doe ook gezellig mee!

vrijdag 1 oktober
20:30
Jeugd-Zone! 13+/16+

De Grote Bos-zaal is geopend om te kunnen chillen! Je kunt poolbiljarten, tafeltennissen, muziek luisteren en Just-Dancen! Het zou tof zijn als je ook ff komt!  

zaterdag 2 oktober
14:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

zondag 3 oktober
11:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 11.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

zaterdag 9 oktober
14:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

zondag 10 oktober
11:00
Projectwinkel

Op het plein bij de Grote Bos-zaal bevindt zich de Projectwinkel die gerund wordt door vrijwilligers onder onze gasten. Hier worden leuke artikelen aangeboden afkomstig uit verschillende landen. Met de opbrengst worden wereldwijd ontwikkelingsprojecten gesteund.
De Projectwinkel is vandaag geopend van 11.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur. 

Ken jij Alex&Sammy?

Samen met de kinderen gaan ze op kruimelpadavontuur! Doe jij met ons mee en word je een echte kruimelheld? Komend seizoen zijn we er weer met natuurlijk de Kruimelpadclub!

Lees meer!
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail