Recreatie voor iedereen Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud

Kom je vakantie vieren? Op ons vakantiepark is altijd wat te doen! Ga op jacht naar fossielen, zwemmen, tennissen… en natuurlijk hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk dit jaar is de nieuwe kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Op het recreatiegrogramma zie je precies bij welke activiteiten je de speciale kruimelpad stickers krijgt!

Wat is er te doen?
Recreatieprogramma, kruimelpadpas en voetbalclinics
zondag 28 mei
10:00
Vakantiekerkdienst

Uw voorganger deze vakantiekerkdienst is dhr. Jan Kees van der Hart. De muzikale begeleiding is in handen van dhr. Piet de Vries. Na afloop van de dienst staat er koffie en thee klaar, voor de kinderen is er een glaasje limonade.

zondag 28 mei
11:00
Fossielen zoeken t/m 12 jr

Eeuwenoude fossielen liggen begraven in ons fossielenveld naast de zaal! Help je mee zoeken? Als je een fossiel vindt mag je deze houden!

Tip: je kunt bij deze activiteit een sticker verdienen voor in je Kruimelpadpas!

zondag 28 mei
14:00
Flessenvoetbal

We gaan een potje flessenvoetbal spelen op het plein! Neem je je eigen fles mee? Tot zo!

zondag 28 mei
14:00
Smokkelspel 10+

We gaan met z'n allen het toffe smokkelspel spelen in het bos!
We vertrekken vanaf de zaal!

zondag 28 mei
15:00
Ultimate Frisbee

Wie werkt het beste samen en wint dit toffe spel op het sportveld? Bij veel leeftijdsverschil maken we 2 velden.

zondag 28 mei
16:00
Tennis 16+

We spelen op de vernieuwde tennisbaan naast de midgetgolfbaan.

maandag 29 mei
10:00
Tip: Wandeling en fietsroute afhalen

Wist u dat er bij de receptie leuke wandelingen en prachtige fietstochten af te halen zijn?


dinsdag 30 mei
10:00
Tip: Pyramide van Austerlitz

De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de 'Pyramide van Austerlitz', gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Tevens kunt u lekker uitrusten op ons zeer ruime terras waar u kunt genieten van koele dranken ijs, snacks en diverse maaltijden. Het horecagedeelte bevat een snackbar, een restaurant en een paviljoen.

Over de kinderen hoeft u zich de rest van de dag geen zorgen te maken. De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto's, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier.
Openingstijden:
Geopend van di t/m zo
Restaurant, speeltuin en attracties
Van 10:00 tot 18:00

(*de keuken sluit een halfuur tot een uur voor sluitingstijd, afhankelijk van drukte en weersomstandigheden)
Entree:
Gratis
Adres:
Zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg

dinsdag 30 mei
10:00
Puzzelboekje 16+ afhalen

We hebben een puzzelboekje voor u samengesteld! U kunt deze afhalen bij de receptie.

woensdag 31 mei
10:00
Tip: Kidzcity in Utrecht

Welkom in het grootste indoor attractiepark van de randstad!
Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders.  

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! 

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op één van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto's mag natuurlijk ook!

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag: 10.00 - 19.00
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00
Tarieven:
Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen: €11,00
Opa en Oma: €10,00
Adres:
KidZcity
Vlampijpstraat 79

3534 AR Utrecht

woensdag 31 mei
11:00
Hobbyclub 16-88 jr

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we een mozaiek op een tegeltje maken in de zaal. Opgeven is niet nodig.

De kosten bedragen €3,-, dit is inclusief materialen, koffie en thee.

woensdag 31 mei
16:00
Stukje Fietsen

U bent van harte welkom om mee te fietsen met de recreatie! Kinderen tot en met 12 jaar mogen meefietsen onder begeleiding van een volwassene.

donderdag 1 juni
10:00
Sprengenroute Zeisterbos Wandeling

U wandelt over de buitenplaatsen Hoog Beek en Royen, Pavia en door het Zeisterbos. Over de drie landgoederen loopt de bossloot, een gegraven waterpartij die begon bij een natuurlijke waterbron, een sprengkop. Hier borrelde grondwater omhoog afkomstig van de Utrechtse Heuvelrug. Vroeger waren er meerdere sprengen op de Utrechts Heuvelrug. Door de daling van het grondwater zijn de meeste sprengen opgedroogd.
Afstand
6 km
Vertrekpunt
Parkeerplaats van Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE  Zeist
Honden
Op de buitenplaatsen Hoog Beek en Royen en Pavia moeten honden aan de lijn. In het Zeisterbos mogen ze los. Houd rekening met andere bezoekers.
Route
De route is via de volgende website te downloaden:
https://www.utrechtslandschap.nl/routes/wandelen/sprengenroute
Er liggen vanaf vandaag ook examplaren hiervan bij de receptie.

zaterdag 10 juni
10:00
17:00
Fiets Tweedaagse

Ben je een fietsliefhebber? Dan kun je nu meedoen met de RCN fietstweedaagse, die je langs de mooiste plekken in deze regio voert. Door je voor deze fietstocht in te schrijven, zorg je er meteen voor dat honderden eenzame ouderen een midweek op vakantie kunnen. En maak je zelf kans op een gratis weekend op één van de RCN Vakantieparken.

Je kunt kiezen voor een route van 32,5 kilometer. En voor de nóg fanatiekere fietser is er een route van 65 kilometer en dit alles in actie voor eenzame ouderen.

Om het 65-jarig bestaan van RCN Vakantieparken te vieren, wordt de fietstweedaagse gekoppeld aan een bijzondere actie. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Hetvakantiebureau.nl krijgen honderden eenzame ouderen een geheel verzorgd verblijf bij RCN Vakantieparken.

Een deel van jouw inschrijfkosten voor de fietstweedaagse wordt hieraan besteed. Zo draag je meteen al een steentje bij. Daarnaast kun je ervoor kiezen zelf extra sponsorgeld in te zamelen (dit is niet verplicht). Het geld dat op deze manier bij elkaar wordt gefietst, komt ten goede aan de midweek voor eenzame ouderen. Zij krijgen een geheel verzorgd verblijf, inclusief (begeleide) activiteiten en overheerlijke maaltijden in de restaurants op de één van de deelnemende RCN Vakantieparken.

Inschrijven

De inschrijfkosten zijn 15 euro per dag. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Deelname aan beide dagen kost 25 euro (kinderen 12,50 euro). Deelnemers krijgen na afloop een heerlijke maaltijd in het restaurant en onderweg zijn er diverse tussenstops met koffie/thee of limonade. Zaterdag 10 juni start de tocht om 10.00u, zondag 11 juni om 12.00 uur. Beide dagen is het startpunt bij de entree van RCN het Grote Bos:
Hydeparklaan 24
3941 ZK Doorn

Je kunt je inschrijven bij RCN het Grote Bos of via de website (www.rcn.nl/65jaar). Hier vind je ook meer informatie over de fietstweedaagse.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.