Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Lekker eten in restaurant het Grote Bos in Doorn
Lekker eten in restaurant het Grote Bos in Doorn

Brasserie la Forêt

Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in onze Brasserie la Fôret voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten. Wil je zeker zijn van een plekje voor lunch of diner of heb je een vraag? Reserveer dan online via de website of  de RCNapp, per email; brasserielaforet@rcn.nl  of per telefoon via 088-166 5613. 

 

 

Snacks en pizza's

Hiervoor kun je terecht bij onze snackbar & kiosk

Kiosk direct naast het zwembad:

Vanaf de opening van het zwembad (alleen bij mooi weer!) is onze kiosk regelmatig geopend!

Je kunt er terecht voor een hapje en drankje en natuurlijk ijsjes. Tevens is er een terras beschikbaar voor een echt vakantiegevoel.

Snackbar:
Zin in een makkelijke, snelle hap? In de weekenden en schoolvakanties kun je bij onze snackbar terecht voor o.a. friets, snacks, pizza's en ijs. In het voor- en naseizoen kun je terecht in onze brasserie.

 

Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

Je kunt op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 en 17.00 uur je bestelling doorgeven via 088-166 5614. De bestelling kan tussen 17.00 en 20.00 bezorgd of afgehaald worden in de brasserie. 

Diner of buffetten met een groep

Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

RCN het Grote Bos biedt verschillende groepsarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten.

 

Ons restaurant biedt vele mogelijkheden voor diverse zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten en kan in diverse periodes voor een privégezelschap gereserveerd worden. Het restaurant biedt ruimte aan circa 100 personen.

 

We hebben diverse arrangementen beschikbaar, voor meer informatie kun je bellen naar 088 166 5613 of mailen naar brasserielaforet@rcn.nl.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail