Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Lekker eten in restaurant het Grote Bos in Doorn
Lekker eten in restaurant het Grote Bos in Doorn

Brasserie la Forêt Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in onze brasserie la Forêt. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet. 

Ook tijdens de kerstvakantie kun je een lekker hapje komen eten in onze brasserie*. Bekijk onze menukaart op de website. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan online of  telefonisch via 088 166 5613.
* We zijn 1e kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Op oudjaarsdag zijn we geopend tot 17:00 uur.

Snacks en pizza's
Hiervoor kun je terecht bij onze snackbar

 

 

Zin in een makkelijke, snelle hap? In de weekenden en schoolvakanties kun je bij onze snackbar terecht voor o.a. friets, snacks, pizza's en ijs. In het voor- en naseizoen kun je terecht in ons restaurant.

 

Diner of buffetten met een groep
Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

RCN het Grote Bos biedt verschillende groepsarrangementen aan. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je kiezen uit verschillende ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten.

 

Ons restaurant biedt vele mogelijkheden voor diverse zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten en kan in diverse periodes voor een privégezelschap gereserveerd worden. Het restaurant biedt ruimte aan circa 100 personen.

 

We hebben diverse arrangementen beschikbaar, voor meer informatie kun je bellen naar 088 166 5613 of mailen naar rodenhuis@rcn.nl

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail