Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

De leukste activiteiten voor alle leeftijden

Vier jij jouw vakantie op bij ons? Dan hoef je je geen moment te vervelen! Naast een onvergetelijk activiteitenprogramma, vind je bij ons ook diverse (kinder)faciliteiten.
Ga op ontdekkingsreis met Club Sammy, bestaande uit Sammy, Alex en Emma. Samen beleven zij de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee! Liever (ook) zelf op avontuur? Trotseer dan het Kruimelpad, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Club Sammy

Club Sammy

Maak kennis met de leukste vriendjes van RCN Vakantieparken: Sammy, Alex en Emma. Beter bekend als "Club Sammy"! Samen beleven ze de tofste avonturen. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Het avontuurlijke Kruimelpad

Het avontuurlijke Kruimelpad

Ga op ontdekkingstocht op het Kruimelpad! Haal jouw eigen Kruimelpadpas, ga op zoek naar de Kruimelpadpalen op het park en verzamel alle coole stickers door de opdrachten onderweg uit te voeren.

Knutselclub

Knutselclub

Creatievelingen zullen zich tijdens de vakantie niet vervelen. Bij de knutselclub maak je de allermooiste kunstwerken. Je kunt er kleuren met wasco, schilderen, knippen en plakken of lekker kliederen met vingerverf. Het is altijd weer een grote verrassing wat we gaan knutselen!

Sport en spel

Sport en spel

Vakantie betekent: de hele dag spelen met al jouw vakantievrienden en lekker buiten zijn in de natuur. Daarom worden er op alle vakantieparken sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

Fun2Dance

Fun2Dance

Maakt dansen jou ook zo vrolijk? Als muziek- en dansliefhebber val je met je neus in de boter. Tijdens Fun2Dance gaan kinderen én ouders helemaal uit hun dak op de allerleukste hits! Het recreatieteam studeert regelmatig nieuwe dansjes in en doen lekker met je mee. Buiten in de zon, binnen in de recreatiezaal en soms zelfs in het zwembad.

Familie activiteiten

Familie activiteiten

Tijdens de zomervakantie zijn er regelmatig activiteiten voor de hele familie, zowel overdag als 's avonds. Denk aan avontuurlijke speurtochten, gezellige bingo's en spannende spooktochten. Geweldig om samen met jouw familie te beleven! Doen jullie ook mee?

 

Avondshows

Avondshows

Tijdens de zomervakantie zijn er diverse dans-, musical- en muziekshows. Dans mee met de live band, doe mee met de kindermusical of win de spelshow! Leuk voor iedereen.

Actief in de omgeving

Actief in de omgeving

Onze natuurrijke vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn uitstekend om de omgeving te verkennen, per fiets of te voet. Bij de receptie kun je terecht voor verschillende wandel- en fietsroutes om een actieve dag op pad te gaan.

Ga mee op avontuur!

Ontdekkigsreizigers opgelet: op onze vakantieparken ontvang je jouw eigen Kruimelpadpas. Ga hiermee zelf op pad óf sluit aan bij Club Sammy, spaar stickers en verdien een leuk cadeautje.

Het Kruimelpad