Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vraag de recreatie-voucher aan

Annuleer bestaande boeking en vraag de voucher aan

Gezien de bijzondere omstandigheden zal RCN bij een annulering niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvang je een recreatie-voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag. De voucher kan worden aangevraagd via onderstaand formulier.  De voucher wordt in de komende weken toegestuurd. In afwachting hiervan hoef je verder geen actie te ondernemen. Na ontvangst van de voucher kan zelf een nieuwe boeking gemaakt worden op één van de RCN Vakantieparken.

Wij doen ons uiterste best om de gasten die momenteel op onze vakantieparken verblijven of op korte termijn aankomen eerst van informatie te voorzien en zorgvuldig te helpen. Wij zullen aanvragen zo spoedig mogelijk behandelen. Vanwege de uitzonderlijke situatie vragen wij geduld en begrip voor het feit dat de reactie op aanvragen langer zal duren.


Bekijk hier de voorwaarden van de recreatie-voucher.

Grotere drukte dan normaal

Om de druk op ons Contact Center te beperken, help je ons en andere gasten door ondertussen geen contact met ons op te nemen.

 

LET OP: Heb je een verblijf geboekt met een aankomstdatum binnen 2 weken en wil je hiervoor een voucher aanvragen? Neem dan contact op met ons Contact Center, 085 0400 700 of contact@rcn.nl

Aanvragen voucher

Vul hier niets in a.u.b.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail