Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Veiligheidmaatregelen Corona - COVID-19 tijdens uw verblijf

Recente situatie Corona - COVID 19

Veiligheid & gezondheid staan voorop

Kom je op vakantie bij RCN dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD en de buitenlandse autoriteiten aan en volgen wij deze ook op de voet, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op een RCN Vakantiepark ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Nú alvast boeken met extra zekerheid

  • Verblijven tot 1 mei 2021 op een RCN  Vakantiepark, in een ander land dan jouw thuisland,
    kun je kosteloos annuleren tot 30 dagen voor de 1e verblijfdatum.
  • Verblijven vanaf 1 mei 2021 op een RCN  Vakantiepark, in een ander land dan jouw thuisland,
    kun je kosteloos annuleren in de periode 1 januari tot 1 april 2021.
Zijn alle RCN Vakantieparken open?
Ik heb een recreatie-voucher

Ik heb een recreatie-voucher

Heb jij je vakantie geannuleerd tussen 13 maart en 1 juli 2020? Dan heb je een recreatie-voucher ontvangen t.w.v. het reeds betaalde bedrag. Met de voucher kan je een nieuw verblijf bij RCN boeken met aankomstdatum tot 30 september 2021. Dit nieuwe verblijf dient uiterlijk 12 maanden na je oorspronkelijke aankomstdatum geboekt te zijn.

Lees hier alles over het inleveren van de voucher en de voorwaarden

Vakantie omboeken; geheel gratis

Vakantie omboeken; geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je de boeking aanpassen? Bij ons kun je 1x kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact op via: 085 0400 700Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid tot 3 dagen voor aankomst. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

De Nederlandse overheid adviseert alleen te reizen indien noodzakelijk, kan mijn vakantie doorgaan?

Alle RCN Vakantieparken in Nederland zijn geopend en ieder park beschikt over voldoende ruimte om veilig vakantie te vieren. Op de parken worden de richtlijnen en adviezen inzake de COVID-19 van het RIVM, en de GGD opgevolgd. 

Kan ik met meerdere huishoudens in één accommodatie?

Volgens de huidige richtlijnen kunnen, er naast jouw huishouden, maximaal één persoon ouder dan dertien jaar uit andere huishoudens in een accommodatie. Heb je al een reservering gedurende de huidige maatregelen die dit aantal overschrijdt neem dan contact op via: 085 0400 700 om te kijken naar de huidige mogelijkheden.

Vakantie omboeken, geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je de boeking aanpassen? Bij ons kun je 1x kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact op via: 085 0400 700. 

Zijn er COVID-19 maatregelen genomen?

Elk park heeft maatregelen doorgevoerd voor een veilig verblijf tiojdens de corona-crisis, ook voor onze eigen mensen zijn er maatregelen doorgevoerd.

Zijn alle parken nog open?

Alle vakantieparken in Nederland zijn geopend. In Frankrijk zijn zijn onze parken tot het voorjaar 2021 gesloten.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail