Leidinggevende Snackbar

RCN het Grote Bos, Doorn - Utrecht

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Vind je het leuk om een jong team aan te sturen en om samen te werken aan een topvakantie voor onze gasten? Dan ben jij de leidinggevende die we zoeken voor onze snackbar! Het is hard werken, maar er heerst altijd een vakantiegevoel. En je komt te werken op een geweldige plek die bruist van de energie!

Jouw functie

Als leidinggevende in de snackbar staan onze gasten bij jou op de eerste plaats. Je zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen genieten van hun patatje, een kroket, een ijsje of ander lekkers uit onze snackbar. Samen met het snackbar-team zorg jij voor een goede ervaring voor de gasten!

Wat ga je doen?

De snackbar bestaat uit meerdere onderdelen waar onze gasten kunnen genieten van heerlijke pizza’s, snacks en ijsjes. Sinds dit jaar is er een gloednieuwe ijssalon die ook valt onder de verantwoordelijkheid van het snackbar-team. Daarnaast is elders op het park ons zwembad, waar we vanuit de poolbar allerlei lekkers verkopen.


Als leidinggevende snackbar stuur je de medewerkers aan en weet je hoe je ze kan motiveren. Je zorgt voor een schone werkplek en zorgt ervoor dat de voorraad op peil blijft. Je werkt actief mee in het team en bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en de medewerkers. Je neemt bestellingen op en maakt deze klaar. Altijd met een glimlach, ook al is het druk en hectisch, daar moet je goed mee om kunnen gaan. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop! Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren. Kortom, volop afwisseling en geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?

Midden in het historisch en betoverende landschap van het Nationaal Park de Utrechtse heuvelrug ligt het vakantiepark RCN het Grote Bos. Groen en toch zo dicht bij de Randstad. Een oase van rust met unieke accommodaties midden in het bos. Het park dankt zijn naam niet alleen aan al het groen, het Grote Bos is wél 80 hectare groot! Toch voelt het wél kleinschalig, mensen kijken hier nog echt naar elkaar om. Het is net een groot dorp. Buiten het park is ook genoeg te doen. Gezellige dorpjes, Utrecht en Amersfoort zijn op fietsafstand.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring in de horeca of snackbar is een must, leidinggevende ervaring is een pre.

Jij:

  • bent minimaal 20 jaar
  • bent enthousiast, gemotiveerd en sociaal
  • hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
  • hebt een klantgerichte en servicegerichte uitstraling
  • vindt het leuk om in een jong team te werken
  • bent een echte aanpakker
  • kunt zowel in een team als zelfstandig werken
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.

 

WhatsApp Image 2020-02-21 at 14.01.11

Vragen over deze vacature?

Marlinde van Roekel
Horecamanager RCN het Grote Bos
Tel. 0343 513 644

RCN het Grote Bos

Vakantiepark in Doorn | Utrecht

groteBos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn

Op de Utrechtse Heuvelrug ligt RCN het Grote Bos. De kampeervelden zijn open en licht, met hier en daar beschutting van de bomen. Dankzij de centrale ligging is het park ook makkelijk te bereiken voor een weekend rust.

Meer over RCN het Grote Bos
RCN het Grote Bos
Vakantiepark in Doorn | Utrecht
RCN het Grote Bos
Vakantiepark in Doorn | Utrecht
  • Gelegen in bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug
  • Verwarmd buitenbad met spectaculaire glijbanen en een waterspeelparadijs
  • Cultuur, natuur, landgoederen en kastelen rondom het park