Manager Leisure (Corporate)

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Onze organisatie biedt haar gasten al sinds jaar en dag recreatie- en animatieactiviteiten aan en dat doen we succesvol! Veel gasten weten ons mede hierdoor te vinden voor een herhaalbezoek. Nu we dit jaar 70 jaar bestaan, is het tijd voor verdere professionalisering op het vakgebied Leisure en zijn we op zoek naar een Manager Leisure die op corporate niveau de diverse recreatieactiviteiten en -uitingen vormgeeft.

Jouw functie

De Manager Leisure kent de kneepjes van het vak en kent ook zeker onze mascottes Alex & Sammy.

Als spin in het recreatie web weet jij op creatieve en mensgerichte wijze de diverse betrokken hoofdkantoorafdelingen, parkmanagers, en leisuremanagers samen te brengen en hen een duidelijke visie te geven, met als doel kwalitatieve goede animatieprogramma’s neer te zetten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

Je gaat een nieuwe functie binnen onze organisatie invullen. Dat vraagt deels om vernieuwing maar ook om zorgdragen voor wat al bestaat en gewaardeerd is. We hebben tenslotte al een mooie weg bewandeld binnen de Leisuretak van RCN Vakantieparken.

 

Vanuit het hoofdkantoor zet je een kwalitatief hoogstaand recreatie-/animatieprogramma neer wat de diverse doelgroepen op onze 18 vakantieparken bedient. Door jouw kennis en het volgen van trends en ontwikkelingen met aanvulling van je eigen creativiteit en organisatietalent geef je telkens weer een bruisende invulling aan de activiteiten.

 

In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en zorg je voor onze zichtbaarheid bij externe bedrijven. Je legt makkelijk verbinding en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Daarnaast draag je samen met onze HR-afdeling zorg voor de werving van (seizoens)krachten en stagiaires, ontwikkel je onze mascottes Alex en Sammy verder door en betrek je hierin meer storytelling, co-creatie en imagineering. Ook je commerciële oog kijkt naar de Leisure-inrichting binnen onze keten. Zo ontwikkel je onze nieuwe en duurzame merchandise lijn verder door, denk je mee bij inkoop van Leisure producten en zorg je voor een actieve aanwezigheid op social media van onze leisure-uitingen in overleg met je marketingcollega’s.

 

Een mooie rol voor iemand met een dosis ervaring en ambitie om het RCN-programma door te ontwikkelen, te vernieuwen en te laten shinen!

Wie zijn wij?

Wij hebben een indrukwekkend hoofdkantoor in de buurt van Amersfoort. Deze is dus goed bereikbaar maar toch lekker in de natuur! Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, Operationele Ondersteuning, Directie en het Secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Jij:

 • Bent in het bezit van een hbo-diploma;
  (een branche gerelateerde of specifiek functiegerichte opleiding heeft de voorkeur)
 • Hebt kennis binnen het werkveld en bent zelf werkzaam geweest in de recreatie/animatie;
 • Hebt bij voorkeur ervaring met werken in het buitenland;
 • Bent flexibel en reist graag voor kwaliteitscontrole of implementatie naar onze parken;
 • Hebt kennis van de Engelse taal en hebt bij voorkeur tevens goede kennis van de Duitse of Franse taal;
 • Kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €3000 en €3750 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week;
 • Werken in een organisatie waar je werk er écht toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage;
 • De ruimte om jouw ambitieuze en slagvaardige manier van werken toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders;
 • Leuke uitjes en personeelskortingen (op bijvoorbeeld vakantiehuisjes en horeca);
 • Volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis;
 • Een enthousiast en hecht team.
Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
Foto Stef Daams

Vragen over deze vacature?

Stef Daams
Manager Operations & Support
Tel. 06 82406423

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn