Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Horecamanager

RCN het Grote Bos, Doorn - Utrecht

Ben jij die ervaren en energieke horecaman of -vrouw met ruime leidinggevende ervaring die onze gasten altijd verwelkomt met een grote glimlach? Stel jij hoge eisen aan gastvrijheid en sta je altijd klaar voor onze gasten? Dan ben jij wellicht dé perfecte horecamanager voor ons horecateam.

Wie zijn wij?

Midden in het historisch en betoverende landschap van het Nationaal Park de Utrechtse heuvelrug ligt het vakantiepark RCN het Grote Bos. Groen en toch zo dicht bij de Randstad. Een oase van rust met unieke accommodaties midden in het bos. Het park dankt zijn naam niet alleen aan al het groen, het Grote Bos is 80 hectare groot! Toch voelt het wél kleinschalig, mensen kijken hier nog echt naar elkaar om. Het is net een groot dorp. Buiten het park is ook genoeg te doen. Gezellige dorpjes, Utrecht en Amersfoort zijn op fietsafstand.

Centraal op het vakantiepark staat Brasserie La Forêt met meerdere terrassen, vier bowlingbanen, speeltuin, snackbar en een nieuwe ijssalon in aanbouw. Een druk bezochte locatie door zowel gasten van het park als uit de regio. Elders op het park bevindt zich een zwembad met een bijbehorende moderne poolbar.

Jouw functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en het horecateam. Het geven van de beste service staat bij jou als horecamanager voorop. Je hebt aandacht voor de gasten en hun wensen, denkt in oplossingen en weet je team te motiveren om iedere dag weer een optimale gastbeleving neer te zetten. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen de brasserie met bowling en terrassen, de snackbar met ijssalon, de pool bar en de catering bij diverse evenementen.

 

Wat ga je doen?

Als horecamanager ben je betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden in de brasserie, snackbar en keuken. Je stuurt de teams aan, samen met de assistent managers, en weet hoe je ze moet motiveren zodat alles vlekkeloos verloopt. Je stelt hoge eisen aan gastvrijheid en draagt bij aan een gezellige, maar resultaatgerichte sfeer. Je werkt planmatig, beheert de voorraad, voert sollicitatiegesprekken, stelt werkroosters op en analyseert deze, doet de financiële administratie en je zorgt dat iedereen zich houdt aan de werkstandaarden en HACCP-regels.

Je denkt pro-actief mee over omzet verhogende activiteiten, acties en nieuwe producten. Je stelt verbeterpunten vast op het gebied van resultaten en service. Als horecaverantwoordelijke voer je zelf ook diverse praktische werkzaamheden uit en je geeft daarbij altijd het goede voorbeeld. Kortom, volop afwisseling en geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit, creativiteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

 • hebt ruime leidinggevende ervaring in de horeca
 • hebt brede vakinhoudelijke kennis
 • bent representatief, enthousiast en gastvrij
 • kunt goed plannen en organiseren
 • bent stressbestendig
 • hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • kunt goed met jonge medewerkers omgaan
 • hebt een klantgerichte en servicegerichte uitstraling
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • hebt een EHBO/BHV-diploma (of bent bereid deze te halen)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is eventueel mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.

 

Ben je enthousiast om bij ons te komen werken of wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met: Eelco Stienstra, Parkmanager RCN het Grote Bos

of neem een kijkje op:

RCN-de-Potten-parkmanager-Eelco-Stienstra

Vragen over deze vacature?

Eelco Stienstra
Parkmanager RCN het Grote Bos
Tel. 0343 513644

RCN het Grote Bos

Vakantiepark in Doorn | Utrecht

groteBos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn

Op de Utrechtse Heuvelrug ligt RCN het Grote Bos. De kampeervelden zijn open en licht, met hier en daar beschutting van de bomen. Dankzij de centrale ligging is het park ook makkelijk te bereiken voor een weekend rust.

Meer over RCN het Grote Bos
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail