Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Initiatiefrijke Applicatiebeheerder gezocht met AFAS kennis!

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij de frisse wind op onze ICT-afdeling en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als applicatiebeheerder binnen de recreatiebranche? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

We zijn op zoek naar een zelfstandige, communicatief vaardige en innoverende applicatiebeheerder die onze ICT-afdeling gaat versterken.

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van ons vakantiepark RCN het Grote Bos. Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid & Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over 18 vakantieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat ga je doen?

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten! Als functioneel AFAS-applicatiebeheerder ben je gemiddeld 50% van je tijd bezig met het beheren en optimaliseren van AFAS. Denk daarbij aan het ontwikkelen en onderhouden van onze AFAS-omgeving voor Nederland, Frankrijk & Duitsland (Finance & HR), maar ook de verbreding en verdieping van het gebruik van deze applicatie. Hoe maken we optimaal gebruik van onze InSite-omgevingen en hoe maken we het gebruiksvriendelijk voor onze gebruikers? Hier ga jij je kennis, ervaring en vooral je visie op loslaten.  

Daarnaast ondersteun je de eindgebruikers van onze applicaties en help je collega’s op onze vakantieparken bij alle overige en zeer variërende ICT-gerelateerde vragen.

Een ander belangrijk onderdeel van jouw rol is het deelnemen aan mooie en innoverende automatiseringsprojecten. Binnen RCN Vakantieparken staan we altijd open voor goede en vernieuwende ideeën. Er is daarom ook ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau.
 • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring bij voorkeur met AFAS Profit en Insite.
 • Je bent communicatief sterk, servicegericht en enorm leergierig.
 • Je hebt een flexibele en energieke werkhouding en neemt regie over je taken.
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar.
 • Je bent bereid om te reizen naar onze parken.
 • Je bent bereid bereikbaarheidsdiensten mee te draaien.
 • Je spreekt bij voorkeur naast Nederlands ook Duits en/of Frans

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring binnen de recreatiebranche.
 • Een goed pensioen bij PFZW (zorg en welzijn)
 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie.
 • Een omgeving waarin ruimte is voor jouw ontwikkeling.
 • Veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën en initiatieven.
 • Een team waarin we elkaar omarmen, elkaar vertrouwen en waarin we met elkaar kunnen lachen en met name respect hebben voor elkaar!
 • En natuurlijk leuke en interessante personeelskortingen (vakantiehuisjes, horeca etc.) 

 

Ben je enthousiast of wil je meer weten over deze vacature? Neem een kijkje op werkenbijrcn.nl of neem contact op met Bastiaan Spaapen, Manager ICT.

Solliciteren
Sluitingsdatum: zaterdag 31 juli 2021
20190627 RCN - Bastiaan 3 HR

Vragen over deze vacature?

Bastiaan Spaapen
Manager ICT
Tel. 0343 513 547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail