Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Onderzoeksstage HR - Vitaliteit - per september 2021

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Heb jij zin in een uitdagende onderzoeksstage en heb je een brede interesse voor het HR-vak? Per september 2021 zijn wij op zoek naar een stagiair die ons team komt versterken om onderzoek te doen naar de vitaliteit binnen onze organisatie. Ga jij deze uitdaging aan?

Wie zijn wij?

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ieder met een eigen karakter, een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Je maakt onderdeel uit van ons enthousiaste HR-team en bent bezig met het onderzoek naar vitaliteit binnen RCN. Daarbij krijg je veel zelfstandigheid en ruimte om tot goede onderzoeksresultaten te komen. Uiteraard word jij in dit onderzoek intern begeleid door het HR team.

Wat ga je doen?

Ons huidige HR team – dat bestaat uit 4 collega’s – is verantwoordelijk voor alle aspecten op HR-vlak. Van het bijhouden van de personeelsadministratie tot het ontwikkelen van een strategisch personeelsplan. Jij gaat onderzoek doen naar vitaliteit binnen onze organisatie. Je start met een nulpuntmeting en betrekt daarbij het servicekantoor en onze vakantieparken. Het is jouw taak om een helder onderzoek te doen binnen de organisatie en aan de hand daarvan met relevante aanbevelingen te komen om vitaliteit nog meer te bevorderen. Kortom, een interessant onderzoek, zodat jij je meer dan voldoende kunt ontwikkelen!

 

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Het betreft een fulltime stage.

Jij:

  • Bent een enthousiaste en leergierige student en volgt een HBO-opleiding (HRM, Gezondheidsmanagement o.i.d.)
  • Hebt uitstekende sociale vaardigheden
  • Bent in communicatief sterk in woord en schrift
  • Hebt een probleemoplossend vermogen
  • Gaat zorgvuldig te werk en bent integer
  • Bent resultaatgericht
  • Kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende topstage in een hecht team van collega’s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Solliciteren
Sluitingsdatum: zaterdag 31 juli 2021
Jan de Waard

Vragen over deze vacature?

Jan de Waard
HR medewerker
Tel. 06 12000663

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wegens drukte door de toegenomen vraag naar vakanties, zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast. Ons Contact Center is van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 09:00 en 16:00. Wij doen onze uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tip: wij raden je aan om op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail