Winterkamperen

In de winter genieten bij RCN Vakantieparken

Sportief en verfrissend voor je hoofd en je lijf, dat is kamperen in de winter. De doorgewinterde kampeerders beleven bij RCN Vakantieparken een unieke kampeerervaring. Je kunt met een caravan of camper de hele winter voordelig terecht op vijf prachtige parken in Nederland en sinds kort ook bij camping Belledonne in Frankrijk. Wil je er lekker even een paar daagjes tussenuit of ga je voor een winterseizoenplaats? Kies de vakantie van jouw voorkeur en geniet bij RCN van winterse taferelen op onze sfeervolle parken.

 

Overwinteren op onze prachtige campings in Nederland

Wanneer je voor een unieke kampeerervaring wilt gaan

Van 31 oktober tot en met 24 maart 2023 kan je blijven genieten van onze campings! Met de winterkampeerplaatsen kan je op een van de volgende Nederlandse parken kamperen. Gun jezelf die pure rust en kom naar de Noordsterhet Grote Bos, de Jagerstee,  Zeewolde of de Roggeberg voor deze unieke kampeerervaring. 

 

De plaatsen beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting en goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt. 

Winterkamperen in Frankrijk

Winterkamperen in Frankrijk

Met je eigen camper of caravan kamperen met comfort in het grootse skigebied van de Franse Alpen? Boek je (winter)kampeerplek en kom het ervaren bij Belledonne! 

RCN de Noordster

RCN de Noordster

In het natuurrijke Drenthe is de nodige rust en privacy. Je hebt als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Waar je ook kampeert, sanitaire voorzieningen zijn in de buurt. 

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

Kamperen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug 'het hart' van Nederland. Het is de uitvalsbasis voor alle kastelen en landgoederen in de omgeving. Ook kun je heerlijk wandelen in de bossen.

 

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Alle kampeervelden van RCN de Jagerstee liggen aan sfeervolle bossingels op de Veluwe. Op iedere kampeerplek is voldoende eigen ruimte: de plaatsen zijn altijd minimaal tachtig vierkante meter

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde, gelegen aan het Veluwemeer, is de ideale plek om rust en ruimte te vinden. Zeewolde kent vele unieke natuurplekken om te verkennen zoals het Horsterwold en de Oostvaardersplassen.

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

In de Friese natuur kamperen is een goede manier om helemaal tot rust te komen. De kampeerveelden zijn mooi omringd door bomen en struiken en het sanitairgebouw is in de winter verwarmd.