Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Winterkamperen

De hele winter genieten bij RCN Vakantieparken

Sportief en verfrissend voor je hoofd en je lijf, dat is kamperen in de winter. De doorgewinterde kampeerders beleven bij RCN Vakantieparken een unieke kampeerervaring. Je kunt met een caravan of camper de hele winter voordelig in de weekenden en de schoolvakanties terecht op drie prachtige bosparken. Bekijk hieronder de tarieven. Je boekt de winterkampeerplaats op het park van je keuze of telefonisch via ons Contact Center op 085 - 0400 700.

 

Overwinteren op onze prachtige parken

Wanneer je voor een unieke kampeerervaring wilt gaan

Van 1 november tot en met 25 maart 2022 kan je blijven genieten van onze kampeerplaatsen! Met de winterseizoensplaatsen kan je op een van onze 3 bosparken kamperen. Gun jezelf die pure rust en kom naar de Flaasbloem, de Noordster en de Roggeberg voor deze unieke kampeerervaring. De frisse winterlucht, de rust in de natuur en het knisperende pak sneeuw onder je voeten. Dit en nog meer redenen maken het winterkamperen een echte must!

 

De plaatsen beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting en goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt. Het kampeerterrein van de Flaasbloem is rolstoeltoegankelijk. Bijna alle sanitairgebouwen zijn voorzien van aangepast kampeersanitair.

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Alle kampeervelden van RCN de Jagerstee liggen aan sfeervolle bossingels. Op iedere kampeerplek is voldoende eigen ruimte: de plaatsen zijn altijd minimaal tachtig vierkante meter groot.

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy, je hebt als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Waar je ook kampeert, sanitaire voorzieningen zijn in de buurt. 

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

In de Friese natuur kamperen is een goede manier om weer helemaal tot rust te komen. Door de kampeervelden omringd door bomen en struiken ervaar je het echte kamperen.

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. De natuurlijke begroeiing creëert privacy en een perfecte, knusse plaats.

Bekijk het overzicht met alle tarieven

Onze winterseizoenplaatsen

 

RCN Vakantiepark Periode van: tot: Basisprijs Comfortprijs
de Jagerstee 01-11-2021 25-03-2022 €515 €608
de Noordster 01-11-2021 25-03-2022 €589  
de Roggeberg 01-11-2021 25-03-2022 €525  
het Grote Bos 01-11-2021 25-03-2022 €499 €549

 

Toelichting:

 

Energie

 

Het voorschot op het energieverbruik wordt na vertrek verrekend met het daadwerkelijke verbruik en het vastrecht. De KWh-prijs en de prijs van het vastrecht worden ontleend aan de gemiddelde tarieven die gelden op 1 juli van het lopende seizoen. 

Toeristenbelasting

Op de factuur staat een voorschotbedrag voor de toeristenbelasting. Dit voorschot is gebaseerd op de op dit moment bekende tarieven. De gemeente kan gedurende het jaar de toeristenbelasting nog aanpassen. Wijzigingen in de toeristenbelasting zullen bij de uiteindelijke afrekening worden verrekend.

 

Bijkomende kosten

  • Administratiekosten | €26,-
  • Televisiesignaal | €21,-
  • Huisdier (prijs per huisdier, max. 2 toegestaan)  | €46,-

De kosten voor een huisdier bedragen op  RCN de Roggeberg €56 ,-per huisdier

 

*Exclusief elektra (seizoentarief), toeristenbelasting en administratiekosten.

*Tijdens het winterseizoen zijn niet alle faciliteiten geopend. Bekijk daarom vooraf altijd de openingstijden op de website van het betreffende park.

 

Met een winterseizoenplaats kun je in de weekenden (vrijdagmiddag 12.00 uur tot maandagmiddag 12.00 uur) en tijdens officiële schoolvakanties gebruik maken van de kampeerplaats. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail