#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Winterkamperen bij Belledonne

Bekijk onze faciliteiten

Breng het winterseizoen bij ons door en geniet van het prachtige skigebied Grand Domaine Ski Alpe d'Huez. Om de dag goed te beginnen kan je aanschuiven bij ons in de bistro voor een verzorgd ontbijt. Zo ben je klaar voor een prachtige winterwandeling of een afdaling van de Alpe d'Huez. En na een lange dag in de gezonde omgeving met zuivere lucht kan je gebruik maken van onze sauna of hammam. Wat wil je nog meer? 

Winter bij RCN
Sfeerimpressie

(Winter)faciliteiten op Belledonne

Maak gebruik van onze faciliteiten en geniet van je vakantie!

Sportief en verfrissend voor je hoofd en je lijf, dat is wintersportvakantie. Je kunt met een caravan of camper terecht bij RCN Belledonne of boek een winters chalet. Geniet van winterse taferelen op een sfeervol park met de volgende faciliteiten:

 

Ontbijtservice

Wil je genieten van gemak tijdens je vakantie waarbij je niet hoeft na te denken over boodschappen doen? Kies dan voor onze ontbijtservice tijdens je verblijf en kom 's avonds langs in de bistro (geopend in de weekenden en in de schoolvakanties).

Tijdens je wintersportvakantie is het ontbijt dagelijks bij te boeken.

 

Je kunt het ontbijt een enkele dag boeken of voor je gehele verblijfsperiode. Reserveringen voor het diner in de bistro kan je doorgeven in de bistro of bij de receptie. Maak je reservering compleet.

 

Ontbijt

Begin de dag goed met een ontbijt in onze bistro. Het ontbijt staat tussen 8.00 en 11.00 uur voor je klaar in onze bistro.

Het ontbijt bestaat uit:

  • Kop koffie of thee
  • Glas Jus d'orange
  • Croissant
  • Divers brood; meergranen en een wit pistolet
  • Boter, jam, Nutella en kaas
  • Yoghurt

 

Wellness

Een onvergetelijke sneeuwwandeling maken door de ongerepte natuur, of een lange afdaling in de fijne sneeuw. Een vakantie in zo’n gezonde, sportief inspirerende omgeving met zulke zuivere lucht, daar hoort natuurlijk ook wellness bij. Sluit je middag af met een verkwikkende ervaring in onze sauna of hammam. Voor € 10,- per uur kan je gebruik maken van onze wellness met maximaal 4 personen. Reserveren kan bij de receptie graag uiterlijk een half uur voor gebruik.

Boek hier je wintersportvakantie
Op RCN Belledonne
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud