Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Padelbaan Val de Cantobre

Padellen in de Aveyron

Sinds kort hebben op Val de Cantobre een padelbaan. Een leuke sport voor jong en oud om naar te kijken maar nog leuker om zelf te spelen!

Wat is padel? 

Padel is een racketsport die elementen van tennis, squash en badminton combineert. Je speelt altijd 2 tegen 2 en de puntentelling is hetzelfde als bij tennis. Daarbij kan je gebruik maken van de glazen wanden! Het spel komt oorspronkelijk uit Mexico waar de eerste padelclub in 1974 werd opgericht. Het is een zeer populaire sport in Spanje en de laatste 10 jaar verspreidt het zich snel naar de rest van Europa.

Padel is een interactieve, toegankelijke en sociale sport. Het wordt nu gespeeld door meer dan 10 miljoen spelers en is de snelst groeiende sport ter wereld geworden!

Reserveren

De padelbaan is het hele jaar door beschikbaar op reservering. Reserveer de padelbaan via de RCN-app of kom langs bij de receptie tijdens je verblijf. Reserveer de baan met minimaal twee personen per uur voor € 3,50 per persoon. De receptie heeft de padelrackets en de padel ballen al voor je klaar staan.

Vind je het leuk om te padellen en hou je van winnen? In het hoogseizoen organiseren wij wekelijkse toernooien met het animatie team waar je gratis aan mee kan doen!

Kom jij padellen bij Val de Cantobre?

Padellen bij RCN
Sportieve vakantie bij RCN Val de Cantobre
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail