Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

SPA Val de Cantobre

Wellness in de Aveyron

Kan je wel wat nieuwe energie gebruiken na het maken van een lange wandeling door de bergen of mooie kanotocht? Voor een ontspannende ervaring verwelkomen we je graag in onze privé SPA Val de Cantobre! Laat jezelf heerlijk verwennen in de sauna, hammam of in de grote jacuzzi.

Faciliteiten

Sauna

Het gebruik van het droog hittebad (80-110 °C) is een reinigende behandeling. Je geeft je lichaam een training, ververst je vochtreserves en bouwt weerstand op. En misschien wel het allerfijnste, je ondergaat een moment van volledige rust en ontspanning. In onze sauna vind je meer informatie over hoe je je saunabezoek kan optimaliseren zodat je je aan het einde van je bezoek fit, gezond en energiek voelt.

Jacuzzi

Geniet tussen de saunarondes in de verwarmende binnenjacuzzi. Vanuit de jacuzzi heb je de mogelijkheid om te genieten van je eigen muziek afspeellijst.

Hammam

De hammam is een ritueel van oosterse oorsprong. De warme stoomcabine (40-45 °C) heeft een reinigend en zuiverend effect op je lichaam. Na een poosje ontspannen in de stoomcabine kun je je eigen hammam ervaring compleet maken met een scrub en verzorgende zeep. Kortom, alle ingrediënten voor een intens zachte huid zijn beschikbaar.

Ontspanningsruimte

Tussen de saunarondes door kan je een rustpauze nemen en genieten op de heerlijke ligbedden. Er is water en vers fruit beschikbaar en ook een minibar waar je tegen betaling drankjes kunt nuttigen.

Tarieven

1 uur toegang tot privé spa inclusief het gebruik van handdoek, badjas en verzorgingsproducten:
€25 per persoon. Ieder uur extra €20 per persoon.


Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 dagen Stuur een e-mail