Bekijk beschikbaarheid
8,2 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,2 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Huren in het najaar

op Domaine de la Noguière

Heerlijk de najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Je kunt extra lang genieten van de Franse zon op Domain de la Noguière. 
Ontvang tot wel 20% korting op jouw accommodatie tot 30 oktober. De actie is geldig op een vakantie van minimaal 2 nachten. 

Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, want de korting is al verrekend in de tarieven en een actiecode is dus niet nodig.

Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook in oktober is de brasserie 5 dagen per week geopend. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar is het zwembad (niet verwarmd) op de camping tot 30 oktober geopend.  Mocht het weer het toelaten kun je natuurlijk ook altijd genieten van een verfrissende duik in het meer Lac de St. Cassien.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook zijn er een jeu de boulesbaan en multifuctionele sportvelden voor voetbal en basketbal.

Eropuit

Eropuit

In de omgeving van RCN Domaine de la Noguière kun je een hoop beleven. Lekker langs de kust rijden, heerlijke wijnproeverijen ontdekken of verdwalen in de straten van Cotignac… je hoeft niet stil

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud