Camping RCN de Jagerstee camping in het bos op de Veluwe

RCN Camping op de Veluwe

Kamperen op onze camping midden in de natuur

RCN de Jagerstee in Epe ligt aan de voet van de Veluwe. Deze camping is de perfecte bestemming voor iedereen die wil ontsnappen aan de drukte en volledig wil opgaan in de rust van het bos. Juist op zoek naar een avontuurlijke vakantie? RCN de Jagerstee is ook de ideale camping voor avontuurlijke activiteiten zoals mountainbiken of het spotten van wild.

Midden in de natuur geniet je van de authentieke kampeerervaring, waarbij rust, ruimte en activiteit samenkomen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze camping en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie op de Veluwe.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Actief kamperen in de natuur

Ontdek de natuurlijke pracht van de Veluwe

Kamperen op de Veluwe betekent wakker worden met het geluid van tjilpende vogels en slapen onder de sterrenhemel. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waar je volledig opgaat in de natuur en laat je verrassen door de diversiteit van de uitgestrekte Veluwe.

 

Van rustige paden voor natuurliefhebbers tot de adrenaline verhogende activiteiten voor durfals. Met de veelzijdige activiteiten die de Veluwe te bieden heeft, is er altijd iets te beleven. De Veluwe daagt je uit voor een vakantie vol avontuur. Ben jij er klaar voor?

Gezellige familiecamping op de Veluwe

Plezier voor iedereen

RCN de Jagerstee staat bekend om zijn familievriendelijke sfeer. Er zijn talloze mogelijkheden voor vermaak. Waterpret, speelplezier, sporten en ontspanning, voldoende vermaak voor het hele gezin.

 

  • Openluchtzwembad en peuterbad: Kom lekker spetteren in de op zonne-energie verwarmde zwembaden. Geopend van eind april tot begin september bij een minimale temperatuur van 20 graden Celsius.
  • Skelterbaan: Naast de vele speeltuinen en binnenspeelzaal bij de brasserie kunnen kinderen zich goed vermaken op het verkeersplein, de skelterbaan.
  • Recreatieprogramma: Het recreatieteam organiseert regelmatig voor jong en oud leuke activiteiten en evenementen op de camping.
  • Sportvelden: Zin om een balletje te trappen? De sportvelden bieden voldoende ruimte om je uit te leven in verschillende sporten.