Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Zet je hond in het zonnetje Tijdens het hondenverwenweekend

Verwen je hond met een weekendje weg tijdens het hondenverwenweekend bij RCN de Jagerstee in Epe. Op de Veluwe maak je de mooiste wandelingen, samen met je hond.

Tijdens het hondenverwenweekend worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals: workshop Treibbal, Workshop Funparcours, Speurwandeling en een fleecespeeltje maken. 

En boek je een verblijf van 27 tot 30 september o.v.v. de actiecode RCNHOND19, dan verblijft je hond gratis én je profiteert van verschillende gratis extra's.

Kamperen
Kamperen

Wil je kamperen op RCN de Jagerstee tijdens het hondenverwenweekend? Boek dan onder vermelding van de actiecode: RCNHOND19 en je profiteert van vele gratis extra's.

Boek nu je kampeerplaats
Accommodaties
Accommodaties

Wil je in een huisje op RCN de Jagerstee verblijven tijdens het hondenverwenweekend? Boek dan onder vermelding van de actiecode: RCNHOND19 en je profiteert  van vele gratis extra's.

Boek nu je accommodatie
Vaste gasten
Vaste gasten

Ook vaste gasten zijn van harte welkom! Heb je een jaar- of seizoenplaats op RCN de Jagerstee? Dan kun je voor slechts €14,95 meedoen aan alle activiteiten van het hondenverwenweekend.

Inschrijven
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail