Vrij kamperen in ongerepte natuur Kies maar uit waar je wilt staan!

Geen wegen, geen paden, geen afgezette kampeervelden, geen auto’s en geen caravans: De Wildenberg is een ongerept stuk schitterende natuur van 10 hectare binnen RCN de Flaasbloem. Op De Wildenberg ben je helemaal vrij om de tent op te zetten waar je wilt, in een prachtig stuk ongerepte natuur. Of ervaar het echte glamping en huur een Finse lodge of één van de nieuwe tentlodges. 

Kampvuur & Finse kota's
Slapen in de buitenlucht, maar mét de luxe en het comfort van thuis!

Samen met andere natuurkampeerders geniet je niet alleen van rust, ruimte en vrijheid maar ook van bijzondere gezamenlijke voorzieningen in originele Finse stijl, waar je kunt koken, grillen, barbecueën, pizza's bakken, een spelletje doen, of van een ontspannende sauna genieten.

We combineren de authentieke sfeer overigens wel met praktische service en faciliteiten. Via onze receptie kun je allerlei zaken huren en regelen. Van het vervoer van bagage naar de kampeerplek met een elektrisch terreinwagentje tot het gebruik van keukenspullen, kindermeubilair, linnengoed enz.  

 

Koken in de Finse Kota's  

Je kunt natuurlijk gewoon bij de eigen tent koken, maar je kunt ook gebruiken maken van onze Finse Kota's. Op de centrale ontmoetingsplaats vind je drie Finse Kota’s. Deze kota’s hebben ieder een eigen functie. Zo is er een kota met een sauna, een kota waar barbecuen en grillen mogelijk is en er is er één waar gekookt en gerelaxt kan worden.  

Speelavontuur voor de kinderen 

Op het terrein van De Wildenberg ontdekken de kinderen een waar speelparadijs met avontuurlijke kabelbanen, een kampvuurplek, een hoge superschommel, een waterspeelbaan en nog veel meer.

Keuze uit verschillende verhuurmogelijkheden 

Je kunt ervoor kiezen om met een eigen tent te komen of één van de bijzondere accommodaties te huren.

Nieuw dit jaar zijn de Finse Lodges voor 6 personen met houtkachel, slaapzolder én schommelbank op de veranda en de Tent Lodges compleet met luxe douche, keuken en zeer ruime veranda die uitkijkt over de speelvoorzieningen.

De echte kampeerbeleving ervaar je in de luxe tent lodges met extra grote veranda én hangmat!

  

De Wildenberg
Speelavontuur voor kinderen
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.