Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Kamperen in ongerepte natuur

Kies zelf uit waar je wilt staan!

Geen wegen, geen paden, geen afgezette kampeervelden, geen auto’s en geen caravans: De Wildenberg is een ongerept stuk schitterende natuur van 10 hectare binnen RCN de Flaasbloem. Op De Wildenberg ben je helemaal vrij om de tent op te zetten waar je wilt, in een prachtig stuk ongerepte natuur. 

Als je een luxe kampeerervaring wilt, kun je ook kiezen voor glamping en een Finse Lodge, Tentlodges of de Finse Waterlodge huren, direct gelegen aan 't Smokkelstrand.

Gratis wifi (op 1 device)
Speelavontuur in de natuur
De Wildenberg, glamping op RCN de Flaasbloem

Kampvuur & Finse Kota's

Slapen in de buitenlucht, maar mét de luxe en het comfort van thuis!

Samen met andere natuurkampeerders geniet je niet alleen van rust, ruimte en vrijheid maar ook van bijzondere gezamenlijke voorzieningen in originele Finse stijl, waar je kunt koken, grillen, barbecueën, pizza's bakken of een spelletje doen. 

 

Koken in de Finse Kota's  

Je kunt natuurlijk gewoon bij de eigen tent koken, maar je kunt ook gebruiken maken van onze Finse Kota's. Op de centrale ontmoetingsplaats vind je twee Finse Kota’s. Deze Kota’s hebben ieder een eigen functie. Zo is er een Kota waar barbecuen en grillen mogelijk is en er is er één waar gekookt en gerelaxt kan worden.  

 

Speelavontuur voor de kinderen 

Op het terrein van De Wildenberg ontdekken de kinderen een waar speelparadijs met avontuurlijke kabelbanen, een kampvuurplek een waterspeelbaan en nog veel meer. Vlakbij dit terrein kom je uit bij ons recreatiemeer 't Smokkelstrand.

 

Keuze uit verschillende verhuurmogelijkheden 

Je kunt ervoor kiezen om met een eigen tent te komen of één van de bijzondere accommodaties te huren. Er staan sfeervolle Finse Lodges en stoere Tentlodges compleet met luxe douche en zeer veranda.  Met schitterend uitzicht verblijf je in de Finse Waterlodges direct aan het recreatiemeer voor 6 personen.