Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Flaasbloem

Kom je op vakantie bij RCN de Flaasbloem dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Flaasbloem ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Flaasbloem heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Flaasbloem

Aankomst

Kom je aan op het park dan kan je je melden bij de receptie. Wij hanteren dat je met 1 persoon per familie naar binnen kunt. Er zijn maximaal 3 gasten tegelijk in de receptie toegestaan. 

 

Kamperen en sanitairgebouwen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. Om dit in goede banen te leiden vragen we je een persoonlijke sleutelhanger of iets vergelijkbaars mee te nemen.  Deze hang je op het aanwezige bord op. Zijn alle sleutelhangers bezet dan is het maximaal aantal gebruikers bereikt en wacht je even op je beurt. 

De voorschriften zullen in ieder geval ter plaatse duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.

 

TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden. 

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Flaasbloem, dan ben je van harte welkom. Houd je wel aan de maatregelen die gelden in verband met Covid-19.

We vragen je bij vertrek het gehuurde bedlinnen op een centrale plaats in de gang achter te laten.

 

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon per familie naar binnen. In totaal zjin er maximaal 3 gasten tegelijk in de receptie toegestaan. Bij aankomst kan je je melden bij de receptie.

 

Faciliteiten

Faciliteiten

De speeltuinen en tennisbanen zijn geopend op ons park. 

Meer informatie over de animatie, zwemmen en de horeca vind je hieronder op de pagina.

 

Inschrijven faciliteiten

Let op, voor sommige faciliteiten is het noodzakelijk om van te voren in te schrijven. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Levering van de nieuwe Flaasbloemeltrein helaas vertraagd

We verwachten de trein deze zomer

Het lijkt erop dat de piksplinternieuwe Flaasbloemeltrein deze zomer eindelijk gaat komen. Wij  kunnen niet wachten om de trein weer over het park te zien rijden.

 

 

Animatie

Animatie

Voor de kinderen hebben we leuke afhaalactiviteiten die afgehaald kunnen worden bij de recreatiezaal. Ook kunnen kinderen zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas. Via de Facebookpagina van de Flaasbloem worden ook leuke activiteiten gedeeld om zelf te doen.

 

Ook is het activiteitenprogramma weer van start gegaan. Let op, voor sommige activiteiten is een inschrijving noodzakelijk. 

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Bezorgservice

Bezorgservice

Bestellen bij Brasserie ’t Smokkelstrand is mogelijk en wij bezorgen bij uw accommodatie/kampeerplaats.  Het smulassortiment ontvang je bij aankomst op het park van ons. U kunt een bestelling plaatsen via 088-1665709 of via de QR code op de smulassortiment menukaart.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

De brasserie, het terras en de snackbar zijn geopend. Ook zijn er mogelijkheden voor bezorgservice. Kijk voor de openingstijden in de RCN-app.

Zwemmen
Maatregelen binnenzwembad, waterspeelparadijs en recreatiemeer
De zwembaden

De zwembaden

Het binnenzwembad is geopend vanaf 19 mei op basis van reservering (max 30 personen tegelijk)

 9-10 uur            18+

10-11 uur          ouders met peuters

11-14 uur          gezinszwemmen (uitsluitend gezinnen)

14-16 uur          jongeren tot 18 jaar (in bezit van zwemdiploma)

16-19 uur          gezinszwemmen (uitsluitend gezinnen)

 

Reservering via de RCN app mogelijk

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail