#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Fietsen in Flevoland

Ontdek de mooiste plekjes in de omgeving

De mooiste plekjes in Flevoland ontdek je op de fiets. Hieronder staan een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Liever zelf een route uitstippelen? Dat kan met de ANWB Knooppuntenkaart die te koop is op de receptie. Ook online kun je je route zelf uitstippelen via de ANWB Fietsknooppuntenplanner. 

Uitgestippelde fietsroutes

In provincie Flevoland

  • Volg deze fietsroute en maak kennis met het mooie groene gebied en de waterkant van Zeewolde, de jongste (niet samengevoegde) gemeente van Nederland! Je fietst langs het Nuldernauw, het smalste randmeer van Nederland. Dit zorgt voor prachtige uitzichten. 29 kilometer lang genieten!

  • Het groene lint van Flevoland is een route van 44 km. Hier fiets je door het Hosterwold, het grootste aaneengesloten loofbos van West-Europa.
  • Neem de Picknickroute door de 'nieuwe natuur', deze route is 28 km en komt voor het park langs.
  • Een fietsroute langs Biddinghuizen en het Harderbos is 55 km lang. De helft van de route fiets je langs het water, waar je lekker kunt uitwaaien. 
  • Rondje Wolderwijd. Deze route begeleidt je langs historisch rijke stukjes van de omgeving. Je kunt mooie uitzichten verwachten! Deze route is 20 km lang.

  • Of stel zelf je eigen fietsroute samen met de ANWB Fietsknooppuntenplanner vanaf RCN Zeewolde.