Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Een familieweekend organiseren?

Laat je inspireren

Is het jouw beurt om een familieweekend te organiseren? Als je een familieweekend organiseert moet je met veel wensen rekening houden. Wij helpen je daar graag bij. Er zijn op RCN Vakantiepark Zeewolde genoeg opties die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Er is een groepsaccommodatie voor 24 personen, maar ook kun je verschillende accommodaties of kampeerplekken reserveren. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw ideale familieweekend.

Bekijk de mogelijkheden
Kies je voor een groepsaccommodatie, aparte bungalows of kampeerplaatsen?
Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Deze groepsaccommodatie voor 24 personen ligt op de bovenverdieping van Brasserie ’t Wolderwijd.  Op een prachtige locatie met supergroot terras kijk je over het strand en de haven.

Verblijf in een accommodatie

Verblijf in een accommodatie

Je kunt er voor kiezen om in verschillende accommodaties bij elkaar te verblijven. Zo heb je genoeg privacy en ben je toch samen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Verblijf op kampeerplaatsen

Verblijf op kampeerplaatsen

Wil je liever kamperen tijdens je familieweekend? We hebben verschillende soorten kampeerplaatsen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Wat is er allemaal te doen?
Faciliteiten, tips op het park en in de omgeving
Faciliteiten op ons park

Faciliteiten op ons park

We hebben alles in huis voor een ideaal familieweekend. Voor het gemak hebben we een opsomming gemaakt van onze belangrijkste faciliteiten. 

Wat is er te doen in de omgeving?

Wat is er te doen in de omgeving?

Zoek je nog een leuk uitstapje tijdens je familieweekend? We hebben hier de leukste uitstapjes voor je op een rijtje gezet.