Tarieven ligplaats haven
Ligplaats haven RCN Zeewolde | Flevoland

Als passant betaal je € 13,50 per nacht voor een boot tot 7 meter. Heb je een grotere boot? Dan betaal je voor iedere meter extra €2,50 per meter (personen inclusief). 

Heb je een kampeerplaats of bungalow gehuurd op vakantiepark RCN Zeewolde? Als vakantiegast betaal je voor een boot tot 5 meter €7,- per dag of €35,- per week.

Wil je zeker zijn van een plekje in de haven? Bel ons op 036-5221246. Dan kunnen wij dit alvast voor je reserveren. 

 

 

Te bereiken per boot
Vaar vanuit de haven naar één van deze leuke plaatsen
Zeewolde

Zeewolde

Drie meter onder de zeespiegel ligt Zeewolde, een plek gemaakt om te recreëren. Zeewolde heeft het grootste zoetwater binnenstrand van Nederland. Zeewolde, centraal gelegen in Nederland- met steden als Utrecht en Amsterdam dichtbij- is dé ideale uitvalbasis voor vele leuke tripjes.

Harderwijk

Harderwijk

Vlak bij het vakantiepark ligt de historische Hanzestad Harderwijk. In dit bruisende stadje kan je leuk een dagje shoppen of heerlijk op een terrasje genieten van de mensen, het water en de culinaire mogelijkheden. Breng ook eens een bezoekje aan het befaamde Dolfinarium.

Elburg

Elburg

Iets verderop bevindt zich Elburg. Elburg is in de oude kern nog steeds het vissersplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. Het stadje heeft nog steeds zijn middeleeuwse rechthoekige stratenplan en is omringd door prachtige wallen, visrijke grachten en stukken stadsmuur.

Spakenburg

Spakenburg

Aan de andere kant van het meer kom je via de Sluis van Nijkerk terecht in het pittoreske Spakenburg, een voormalig vissersdorp met veel tastbare herinneringen aan vroeger. De Spakenburgse dagen op de laatste twee woensdagen van juli en op de eerste twee woensdagen van augustus zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!