Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Alles over onze seizoenligplaatsen

Het hele seizoen genieten!

De haven van RCN Vakantiepark Zeewolde is de ideale plek voor een seizoenligplaats voor je boot. Als havengast kun je namelijk ook gebruikmaken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Zo geniet je bij mooi weer van het strand, het overdekte zwembad, op het terras met uitzicht over het water en kun je meedoen aan de leukste activiteiten op het park. Maar ook in de omgeving is van alles te doen en te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de Oostvaardersplassen, Walibi Holland of de Bataviawerf.

Alle informatie over een seizoenligplaats

Nuttige informatie en tarieven

Afhankelijk van de grote van je boot kunnen wij een passende box voor je reserveren.  Als havengast krijg je toegang tot alle faciliteiten die RCN Vakantiepark Zeewolde te bieden heeft. U krijgt tevens toegang tot een modern sanitair gebouw, waar toiletten, warme douches en afwasmogelijkheden aanwezig zijn.
De tarieven worden bepaald aan de hand van de lengte van de boot.

  Afmeting Seizoenligplaats:
24-03-2023 tot 30-10-2023
Winterplaats excl. gebruik: 
31-10-2022 tot 24-03-2023
Box 8*3,5 € 1.145,00 € 245,00
Box 9*4 € 1.145,00 € 245,00
Stalling trailer € 80,00 € 130,00

 

  • Administratie kosten seizoen- of winterplaats € 27,00,-


Wil je liever een kortere tijd bij ons verblijven? Wij hebben een aantal passantenplaatsen. Wil je zeker zijn van een plekje, dan is het verstandig om ons van te voren even te bellen, zodat wij een ligplaats voor je kunnen reserveren.

Seizoenligplaats reserveren

Hoe kan ik een seizoenligplaats reserveren of waar kan ik terecht met vragen

Ben je er al van overtuigd dat een seizoenligplaats iets voor jou en/of je gezin is? Je kunt een ligplaats reserveren via 036-5221246.

Of heb je nog vragen? Bel gerust, of stuur een e-mail naar zeewolde@rcn.nl

Te bereiken per boot
Vaar vanuit de haven naar één van deze leuke plaatsen
Zeewolde

Zeewolde

Drie meter onder de zeespiegel ligt Zeewolde, een plek gemaakt om te recreëren. Zeewolde heeft het grootste zoetwater binnenstrand van Nederland. Zeewolde, centraal gelegen in Nederland- met steden als Utrecht en Amsterdam dichtbij- is dé ideale uitvalbasis voor vele leuke tripjes.

Harderwijk

Harderwijk

Vlak bij het vakantiepark ligt de historische Hanzestad Harderwijk. In dit bruisende stadje kan je leuk een dagje shoppen of heerlijk op een terrasje genieten van de mensen, het water en de culinaire mogelijkheden. Breng ook eens een bezoekje aan het befaamde Dolfinarium.

Elburg

Elburg

Iets verderop bevindt zich Elburg. Elburg is in de oude kern nog steeds het vissersplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. Het stadje heeft nog steeds zijn middeleeuwse rechthoekige stratenplan en is omringd door prachtige wallen, visrijke grachten en stukken stadsmuur.

Spakenburg

Spakenburg

Aan de andere kant van het meer kom je via de Sluis van Nijkerk terecht in het pittoreske Spakenburg, een voormalig vissersdorp met veel tastbare herinneringen aan vroeger. De Spakenburgse dagen op de laatste twee woensdagen van juli en op de eerste twee woensdagen van augustus zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!