Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Eigen boot mee op vakantie

Bekijk de mogelijkheden

RCN de Potten ligt aan het Sneekermeer. De ideale plek om je eigen boot mee te nemen op vakantie! Dat kan bij RCN de Potten. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden voor het stallen van je eigen boot.

Mogelijkheden van stallen van je eigen boot op ons terrein:
- Ligplaats (box) in het water, het tarief is afhankelijk van de grootte van je boot.
- Een genummerde walplaats nabij de trailerhelling (plaats op de wal op de hiervoor aangewezen plaatsen).  Je boot moet dan iedere avond uit het water gehaald worden. Het tarief hiervoor is € 6,50 per boot per nacht.
- Een ongenummerde walplaats. Dit is voor boten en aanhangers tot 5 meter welke bij je tent, caravan, bungalow, chalet of villa gestald mogen worden. De boot moet dan iedere avond uit het water gehaald worden. Je betaalt hiervoor €3.- per bootje per nacht.
- Afmeren aan de wal of aan de steiger bij het restaurant, ook hiervoor moet je liggeld betalen. Het tarief hiervoor is afhankelijk van de grootte van je boot.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Potten
De Potten 2, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail